Στοίχημα: Δύσκολο εμπόδιο για Λίβερπουλ η Λέστερ (3αδα)

0
Ένα δυνατό σαββατοκύριακο είναι και το τρέχον, με αρκετές αναμετρήσεις και φυσικά ευκαιρίες, τις οποίες πρέπει να εντοπίσουμε με προσοχή, πριν ποντάρουμε σε ότι πιστεύουμε ο καθένας. Για σήμερα τριάδα λοιπόν και θεωρώ ότι η Λίβερπουλ έχει δύσκολο εμπόδιο την Λέστερ, παρότι παίζει στο “Άνφιλντ”.

Λίβερπουλ- Λέστερ

8η στροφή στην Πρέμιερ Λιγκ και η Λίβερπουλ έχει δύσκολο έργο με την μαχητική Λέστερ, που έχει μπει πολύ δυναμικά στο πρωτάθλημα.

Οι “κόκκινοι” του Γιούργκεν Κλοπ μετρούν 7 στα 7, περνώντας και από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0, ενώ η Λέστερ συνέτριψε την Νιουκαστλ με 5-0, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Μεσοβδόμαδα η Λίβερπουλ νίκησε με 4-3 την Σάλυσμπουργκ για την 2η στροφή του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και λίγο έλειψε να υποστεί κάζο, με το υπέρ της 3-0 να γίνεται 3-3 από τους Αυστριακούς.

Θεωρώ ότι οι “αλεπούδες” μπορούν να βρουν δίχτυα στο “Άνφιλντ” και το παιχνίδι θα έχει γκολ. Πάμε με το γκολ γκολ.


Λάρισα- ΑΕΚ

Σε φόρμα η Λάρισα με 2 σερί νίκες και από το μεγάλο “2” με ανατροπή (3-2 τον Άρη) υποδέχεται την επίσης σοβαρή και σε καλή κατάσταση ΑΕΚ, που έμεινε στο 2-2 σε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι “βυσσινί” βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και σκοράρουν ακατάπαυστα, έχοντας 6 γκολ σε 2 αγωνιστικές και με τον Ουάρντα να δίνει πνοή στην μεσοεπιθετική γραμμή. Η Ένωση δεν θέλει νέα απώλεια βαθμών και θα παλέψει για το “τρίποντο”, προκειμένου να μείνει στο -3 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό.

Θεωρώ ότι το ματς θα έχει φάσεις εκατέρωθεν και καλό ρυθμό, οπότε το γκολ γκολ έχει λογική.


ΑΪΚ- Έρεμπρο

Η ΑΪΚ σκόνταψε στο Έλφμποργκ (1-1 με την ομώνυμη ομάδα) και βρίσκεται πλέον στο -6 από την κορυφή της Α΄Σουηδίας, ενώ η Έρεμπρο ήταν “φάντασμα” στο Χάμαρμπι και διασύρθηκε με 5-1.

Η ΑΪΚ στην έδρα της αντλεί μεγάλη δύναμη από το ένθερμο κοινό της και συνήθως αποδίδει βάσει δυνατοτήτων, ενώ η Έρεμπρο δείχνει ευάλωτη αμυντικά και “πληγωμένη” φυσικά από την “5αρα” της Χάμαρμπι. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη και ψάχνουν τρίποντο με καλή εμφάνιση. Η Έρεμπρο δεν θα αντέξει στην πίεση και πιστεύω ότι η ΑΪΚ θα ξεσπάσει. Πάμε με το οβερ 2.5 που είναι σε καλή τιμή.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/diskolo-empodio-gia-liberpool-h-lester/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Συνεχίζεται η δράση στην Β΄ΕΠΣΑ κατηγορία με την 2η αγωνιστική…
Cresta Posts Box by CP