Στοίχημα : Η ανάγκη για νίκη φέρνει γκολ στην Νέα Σμύρνη

0

Κάθε Κυριακή υπάρχουν επιλογές και ευκαιρίες στο στοίχημα και αυτές θα κυνηγήσουμε και σήμερα, με το Σάββατο να είναι μία καλή ημέρα για την στήλη μου, οπότε όσοι ακολουθήσατε τα πήγατε καλά. Πάμε στα “φρέσκα κουλούρια” με βάση την μάχη του Πανιώνιου με τον Παναθηναϊκό στην Νέα Σμύρνη.

Πανιώνιος- Παναθηναϊκός

Κομβικό παιχνίδι για αμφότερους και για το πως θα κινηθούν στην πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Ο μεν Πανιώνιος έχει -2 και θέλει να εξαλείψει το -6 της ποινής του από την αφετηρία, ενώ ο δε Παναθηναϊκός μετά από 4 αγωνιστικές δεν έχει ακόμα “τρίποντο” και διανύει την πιο άσχημη περίοδο της μεγάλης ιστορίας του με 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Η ανάγκη για τους 3 βαθμούς κάνει επιθετικές τις ομάδες, αφού οι γηπεδούχοι επιβάλλεται να μπουν δυνατά από την αρχή και οι “πράσινοι” μπορούν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, αν παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι όπως στο 1-1 του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό. Ο Πανιώνιος πήρε ισοπαλία με 1-1 στην Λαμία και έχει θετική ψυχολογία.

Το οβερ 2.5 στην bet365 είναι πολύ ψηλά και πιστεύω ότι έχει τύχη να επαληθευτεί.

Μαρσέιγ- Ρεν

Αμφίρροπο ζευγάρι και δεν είναι τόσο φαβορί η Μαρσέιγ. Κοινός παρονομαστής ότι και οι δύο ομάδες διέπονται από αστάθεια, έχουν κενά στην άμυνα, αλλά στην επίθεση δείχνουν δυνατές και αξιόπιστες.

Από πλευράς παράδοσης η Ρεν βάζει πάντα δύσκολα στο “Βελοντρόμ” στους Μασσαλούς και είναι “ζιζάνιο” ως φιλοξενούμενη, αλλά δεν βρίσκεται στα καλύτερα της, μετρώντας 4 σερί στροφές μακριά από τη νίκη. Πάνω που έδειχνε ότι βρίσκει πατήματα η Μαρσέιγ έφερε 2 διαδοχικές ισοπαλίες και στο τελευταίο εκτός έδρας ματς με την Ντιζόν (0-0) ήταν απογοητευτική.

Παραδοσιακά τα ματς μεταξύ τους και με γηπεδούχο την Μαρσέιγ έχουν ρυθμό και φάσεις. Πάμε με ρίσκο, αλλά καλή απόδοση στο γκολ γκολ στο stoiximan

Σεβίλλη- Σοσιεδάδ

Η Σεβίλλη υπέστη σοκ μεσοβδόμαδα, αφού προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0, αλλά η Εϊμπάρ ήταν καταιγιστική στο δεύτερο μέρος και επικράτησε με 3-2, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Ανδαλουσιάνους, που μετρούν πλέον 2 συνεχόμενες ήττες.

Η Σοσιεδάδ από την άλλη βρίσκεται σε φόρμα, νίκησε άνετα στην εμβόλιμη την Αλαβές με 3-0 στην έδρα της και προέρχεται από 3 σερί νίκες, δείχνοντας ικανή για μεγάλα πράγματα την φετινή σεζόν. Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν αντίδραση και λογικά θα παίξουν επιθετικά, με στόχο να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα, διώχνοντας το άγχος. Η Σοσιεδάδ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και να σκοράρει.

Θα πάω με το γκολ γκολ και οβερ 2.5, που επιβεβαιώνεται από την παράδοση, αλλά και αγωνιστικά έτσι όπως είναι η κατάσταση των ομάδων την δεδομένη χρονική στιγμή.

www.bet-on-arme.com/h-anagkh-gia-nikhfernei-goal-stin-neasmirni/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με το «δεξί» μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας…
Cresta Posts Box by CP