Στοίχημα: “Καίγονται” για νίκη ΤΣΣΚΑ και Φενερμπαχτσέ (3αδα)

0
Δεν πέρασε χθες το γκολ γκολ Τουρκίας-Ισλανδίας και μείναμε με το 2στα3, καθότι επιβεβαιώθηκαν το οβερ της Τσεχίας με το Κόσοβο και το οβερ της Εφες με την Ζενίτ. Πάμε στα σημερινά με 2 επιλογές από Ευρωλίγκα και ακόμα 1 από τα προκριματικά του EURO, έχοντας ως πυλώνα της τριάδας την μάχη ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Φενερμπαχτσε.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας- Φενερμπαχτσέ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπέστη ήττα-σοκ από την Βιλερμπάν στο “Αστρομπάλ” με 67-66 και συνεχίζει να έχει σκαμπανεβάσματα, αφού έχασε Χίγκινς, Ντε Κολό και Σέρχι Ροντρίγκεθ.

Η Φενερμπαχτσέ μετράει 2 νίκες σε 7 ματς και προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου με 90-82, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να καλείται να βρει άμεσα λύσεις, αφού βλέπει ότι η σαιζόν έχει ξεκινήσει με άσχημους οιωνούς και αποτελέσματα. Ο Ντε Κολό δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην πρώην ομάδα του, ενώ η ΤΣΣΚΑ δεν θα έχει Κλάιμπερν και Χάκετ.

Αμφότεροι θέλουν νίκη και θα ποντάρουν απόψε στον επιθετικό οίστρο τους. Πάμε στο οβερ 151.5

Ολυμπιακός- Ζαλγκίρις

Σε τραγική κατάσταση ο Ολυμπιακός που διασύρθηκε στο ΣΕΦ από την Εφές και δεν μπορεί να συνέλθει ούτε με τον Κεμζούρα στον πάγκο.

Η Ζαλγκίρις και φέτος είναι θετική, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους “χτίζει” ρόστερ με δυνατότητες, που πάντα παλεύει 40 λεπτά στο παρκέ Το πάλεψε με την Μπαρτσελόνα, αλλά ηττήθηκε στο Κάουνας με 93-85, πληρώνοντας την αστάθεια στην άμυνα. Θεωρώ ότι είναι φαβορί για “2”, αν και οι “ερυθρόλευκοι” θα βγάλουν αντίδραση και θα διεκδικήσουν με καλές πιθανότητες το ροζ φύλλο.

Θα πάω σε ειδικό στοίχημα με τον Ουλανόβας να μπορεί να επαληθεύσει το οβερ 6.5 πόντων του.

Ελβετία- Γεωργία

Κρίσιμο ματς για την Ελβετία που έχει 11 βαθμούς και από πάνω της βρίσκονται με 12 Δανία και Ιρλανδία και η μάχη για την πρόκριση στα τελικά μαίνεται.

Μια χαρά τα έχει πάει μέχρι ώρας στον όμιλο και η Γεωργία με 8 βαθμούς, αλλά στον 1ο Γύρο ηττήθηκε στην Τιφλίδα από την αποψινή της αντίπαλο με 2-0 χωρίς να καταφέρει να φανεί ανταγωνιστική. Συνήθως παίζει ανοικτά και κάνει φάσεις, οπότε ούτε απόψε θα κλειστεί στο καβούκι της, την ίδια ώρα που οι Ελβετοί θέλουν διακαώς το τρίποντο, ειδάλλως θα έχουν πρόβλημα.

Πάμε στον 1 μαζί με οβερ 2.5

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/kaigontai-gia-niki-tsska-kai-fenerbaxtse/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Γιώργος Δημητροπουλος αγωνίζεται στον Ηρακλή Πατρών, αλλά έχει μεγάλη…
Cresta Posts Box by CP