Στοίχημα: Μεγάλη απόδοση στο Φάλκενμπεργκ-Γκέτεμποργκ

0

Την Πέμπτη πέρασε η τριάδα της στήλης μου και όσοι ακολουθήσατε “πληρωθήκατε” με συνολική απόδοση 6.00. Πάμε και σήμερα με τριάδα και καλή ψυχολογία για μία νέα επιτυχία και θεωρώ ότι οι μπουκ έχουν κάνει λάθος στο Φάλκενμπεργκ-Γκέτεμποργκ και όσον αφορά στα γκολ.


939. Φάλκενμπεργκ- Γκέτεμποργκ

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα στην Α΄Σουηδίας και η Γκέτεμποργκ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και φόρμα, έχοντας προσαρμοστεί μετά από την διακοπή.

Βρίσκεται στην 4η θέση και απέχει μία ανάσα από την προνομιούχο 3άδα και αντιμετωπίζει μία Φάλκενμπεργκ, που προέρχεται από βαριά ήττα με 6-2 από την Χάμαρμπι και βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις.

Είναι πολύ ψηλά η απόδοση στο οβερ 2.5 και περιμένω αρκετά γκολ στο ματς, αφού και οι γηπεδούχοι πρέπει να ψάξουν το γκολ, αφού θέλουν νίκη, προκειμένου να αλλάξουν την ψυχολογία τους.


976. Ατρόμητος- Νότιγχαμ Φόρεστ

Φιλικό για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου με την αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ της Τσάμπιονσιπ.

Αμφότεροι θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι βελτιώνονται συνεχώς στην προετοιμασία και θέλουν τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους και για το πρεστίζ τους.

Γενικά αποφεύγω τα φιλικά, αλλά το συγκεκριμένο θεωρώ ότι θα έχει φάσεις και καλό ρυθμό και μπορεί να επιβεβαιωθεί το οβερ 2.5


Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Ριέκα

Τελικός Σούπερ Καπ στην Κροατία και ουσιαστικά ανοίγει η αυλαία στη νέα σεζόν της Α΄Κροατίας.

Η Ριέκα είναι ο “κακός δαίμονας” της Ντιναμό και στα μεταξύ τους ματς οι φάσεις είναι αρκετές και το γόητρο υψηλό, αφού υπάρχει αντιπαλότητα. Στα φιλικά η Ριέκα έδειξε θετικά στοιχεία και η Ντιναμό είναι ποιοτική και ειδικά στην επιθετική γραμμή της.

Θέλουν και οι δύο το τρόπαιο και το γκολ γκολ αξίζει για ποντάρισμα.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με δύο πολύ καλές προσθήκες ξεκινάει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της…
Cresta Posts Box by CP