Στοίχημα: Με ειδικά στοιχήματα σε Πόλη και ΟΑΚΑ (2αδα)

0
Μπορεί το κουπόνι να ήταν περιορισμένο και “άχρωμο” τις τελευταίες ημέρες, αλλά η στήλη μου σας πήγε ταμείο χθες και την Τρίτη και όσοι με εμπιστευθήκατε καλοφάγωτα και πάντα τέτοια να έχουμε.

Σήμερα έχουμε μόνο Ευρωλίγκα με 5 αναμετρήσεις και θα ασχοληθώ με τις 2 από αυτές.


Φενερμπαχτσέ- Μπασκόνια

Με άσχημο ξεκίνημα μπήκε στην φετινή Ευρωλίγκα η Φενερμπαχτσέ, που ηττήθηκε από Ρεάλ και Ερυθρό Αστέρα σε Μαδρίτη και Σερβία και απόψε δίνει το πρώτο εντός έδρας απέναντι στην σκληροτράχηλη και πάντα απρόβλεπτη Μπασκόνια.

Οι Ισπανοί του Βέλιμιρ Περάσοβιτς πέρασαν νικηφόρα από το Κάουνας στην πρεμιέρα και ηττήθηκαν από την Κίμκι στην Ρωσία με 79-76, οπότε σήμερα δίνουν το 3ο διαδοχικό παιχνίδια μακριά από την έδρα τους. Είναι δεδομένο ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν θέλει να σκέφτεται με τίποτα το ενδεχόμενο 3ης ήττας και σίγουρα οι Τούρκοι είναι φαβορί, μετά και την επιστροφή του Γιαν Βέσελι. Λείπει ο Λοβέρν, ενώ στον αντίποδα ο Γκρέιντζερ δεν θα δώσει το παρόν.

Είναι ανούσιο να στηρίξεις την Φενέρ, καθότι ο απλός άσσος δεν δίνει κάτι και το να παίξεις με το χάντικαπ της διαφοράς κρίνεται επισφαλές. Ο Ντέρικ Ουίλιαμς τα πηγαίνει πολύ καλά στα 2 πρώτα ματς με την φανέλα της Φενέρ και θα τον στηρίξω.

Μπορεί να επαληθεύσει το οβερ 12.5 στους πόντους του, αφού παίρνει μεγάλο χρόνο συμμετοχής από τον “Γκαστόνε”.


Παναθηναϊκός- Αρμάνι Μιλάνο

“Αυτοκτόνησε” στην Λυών ο Παναθηναϊκός, που προηγήθηκε με 13 πόντους στο 30΄, αλλά ήταν τραγικός στο τελευταίο δεκάλεπτο, δέχθηκε 29 πόντους από την Βιλερμπάν και ηττήθηκε με 79-78.

Στο στρατόπεδο των Ιταλών ο Ετόρε Μεσίνα έχει φέρει ελπίδες για κάτι καλό φέτος, όσον αφορά στον κόσμο της Αρμάνι, αλλά στα ματς με Μπάγερν στο Μόναχο και Ζαλγκίρις στο Μιλάνο, οι Ιταλοί δεν πατούσαν καλά. Νίκησαν μεν την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με 85-81, αλλά χρειάζονται χρόνο και πολύ δουλειά, για να “δέσουν” και να αποδώσουν όπως μπορούν. Μία από τα ίδια και για τους “πράσινους”, που δείχνουν να υστερούν στο “5”, ενώ απόψε δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Βουγιούκας και για τους φιλοξενούμενους θα λείπουν οι Μακ, Νέντοβιτς και Γκουντάιτις.

Και εδώ θα πάω με ειδική επιλογή και ο Ράις του Παναθηναϊκού αρχίζει να “ζεσταίνεται”, κάνοντας καλά παιχνίδια. Πάμε στο οβερ 8.5 πόντους του Αμερικανού γκαρντ.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/me-eidika-stoiximata-se-poli-kai-oaka/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ολοκληρώθηκε χθες η 2η στροφή στην Α2 ΕΣΚΑ-Η κατηγορία και…
Cresta Posts Box by CP