Στοίχημα: Με “όπλο” την επίθεση Νότιγχαμ και Γουέστ Μπρόμιτς

0

Στις 3 τελευταίες απόπειρες της στήλης μου για ταμείο η τύχη μας γύρισε την πλάτη και όσοι με ακολουθήσατε καταλαβαίνετε τι εννοώ. Πάμε σήμερα σε ένα κουπόνι άκρως χειμερινό, με πρωταθλήματα να ξεκινούν (Τσάμπιονσιπ, Ολλανδία, Σκωτία) και η βασική επιλογή μου επικεντρώνεται από την Τσάμπιονσιπ.


Νότιγχαμ Φόρεστ- Γουέστ Μπρόμιτς

Δεν έκαναν καλή σεζόν πέρυσι, παρότι είχαν ρόστερ με λύσεις και δυνατότητες και θέλουν να μπουν με νίκη στο νέο πρωτάθλημα, που ανοίγει σήμερα την αυλαία του, με στόχο βασικά την άνοδο.

Οι γηπεδούχοι στα φιλικά έδειξαν ότι συνεχίζουν να έχουν δυναμική στην γραμμή κρούσης, αλλά στην άμυνα “ψάχνονται”. Κάτι παρόμοιο δείχνει και η φιλοξενούμενη ομάδα, που πέρυσι είχε ζητήματα στα μετόπισθεν, αλλά μπόλικη ποιότητα επιθετικά.

Είναι πρεμιέρα και θα υπάρχει άγχος, αλλά θεωρώ ότι το ματς μπορεί κάλλιστα να “ανοίξει”. Αρκετά καλή η τιμή στο οβερ 2.5


Γκλάντμπαχ- Τσέλσι

Φιλικό πρόβα τζενεράλε για τις δύο ομάδες, που σιγά-σιγά μπαίνουν στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και οι δύο προπονητές θα παρατάξουν τα βασικά πλάνα τους.

Οι Γερμανοί φημίζονται για την επιθετική λειτουργία τους, αλλά αμυντικά ζορίστηκαν φέτος και ο παράγοντας Ευρώπη τους φόρτωσε κούραση. Στην εποχή Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο η Τσέλσι και χωρίς πλέον τον Εντέν Αζάρ, θέτει νέα όνειρα, αλλά ο πήχης μένει πάντα ψηλά.

Θα έχει καλό ρυθμό το ματς και ας είναι φιλικό. Αξίζει το οβερ 2.5


Ζενίτ- Κρασνοντάρ

Ντέρμπι για την 4η στροφή της Α΄Ρωσίας και λύνουν τις διαφορές τους δύο ισχυρές ομάδες, οι οποίες έχουν μπει δυνατά στην αφετηρία.

Η Ζενίτ μετράει το απόλυτο μέχρι ώρας και φιγουράρει στην κορυφή, ενώ η Κράσνονταρ μετά την ήττα στην πρεμιέρα έκανε 2 σερί νίκες και βρίσκει ρυθμό από νωρίς, έχοντας ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες.

Αμυντικά βέβαια καμία από τις δύο δεν έχει πείσει και οι αντίπαλοι τους έκαναν αρκετές ευκαιρίες. Επιθετικά διαθέτουν παίκτες που μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν την ροή του αγώνα. Ρισκάρω με το Χ2 (Δ.Ε.) πιστεύοντας ότι οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν όρθιοι.

https://www.bet-on-arme.com/me-oplo-thn-epithesi-notigxam-kai-west-bromich/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Χρήστος Βαζούρας αποχωρεί μετά από αρκετά χρόνια στις τάξεις…
Cresta Posts Box by CP