Στοίχημα: Μπορεί το “διπλό” με Ουλμ ο Προμηθέας (2αδα)

0

Σε ρηχά νερά θα “κολυμπήσουμε” σήμερα, αφού το ποδοσφαιρικό κουπόνι δεν έχει παιχνίδια και έτσι αποκούμπι θα είναι το μπάσκετ, με τις μάχες του Γιούροκαπ να τίθενται σε πρώτο πλάνο. Θα πάμε σε δυάδα με ειδικό στοίχημα και εμπιστοσύνη στον Προμηθέα, που δοκιμάζεται στο Ουλμ της Γερμανίας σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι.


Ουλμ- Προμηθέας

Συνεχίζεται η δράση στο Γιούροκαπ με την 3η στροφή των ομίλων και ο Προμηθέας δοκιμάζεται απόψε στο Ουλμ της Γερμανίας με την ομώνυμη ομάδα.

Οι Γερμανοί είναι ομάδα με ατέλειες, έχουν ηττηθεί από Βίρτους Μπολόνια εντός και Ανδόρα εκτός και διαθέτουν την χειρότερη άμυνα στον θεσμό, με το πέρας 2 αγώνων. Παίζουν με αφέλεια και το “πληρώνουν” ως τώρα, ενώ στηρίζονται στο τρίποντο και αναζητούν με κάθε ευκαιρία τον αιφνιδιασμό.

Από την άλλη, η ομάδα της Πάτρας ηττήθηκε με 99-68 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και ψάχνει απόψε την αντίδραση, ενώ σε ενδεχόμενη νίκη θα αγκαλιάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αν παίξει καλή άμυνα και είναι ορθολογικός στην επίθεση θεωρώ ότι ο Προμηθέας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αλλοπρόσαλλη Ουλμ.

Στηρίζουμε το “2” που είναι σε σούπερ απόδοση και αξίζει.


Μπανταλόνα- Νταρουσάφακα

Αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με καλά ρόστερ, αν και οι φιλοξενούμενοι έχουν μπει πιο δυνατά σε σχέση με τους Ισπανούς στο Γιούροκαπ.

Η Μπανταλόνα του Νίκου Ζήση κέρδισε δύσκολα την Μπρέσια εντός με 81-68 και έσπασε το ρόδι με πρωταγωνιστή τον πρώην διεθνή Έλληνα γκαρντ, ισοφαρίζοντας στην ουσία την ήττα της πρεμιέρας από την Ναντέρ στην Γαλλία. Στον αντίποδα η Νταρουσάφακα έχει κάνει το 2Χ2 με Τσεντεβίτα στην Κροατία και Ναντέρ εντός και δίνει έμφαση στην άμυνα, ενώ στην επίθεση δεν σκοράρει κατά βούληση και γενικά πηγαίνει τα ματς σε χαμηλό τέμπο.

Είναι δύσκολο να καθορίσεις φαβορί, αφού οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Έτσι θα πάω με την φόρμα του Νίκου Ζήση, που μπορεί να πετύχει 7 πόντους και άνω. Ζήσης στο οβερ 6.5 λοιπόν.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/borei-to-diplo-me-oulm-o-promitheas/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Συνεχίζεται απόψε η δράση στην φετινή Α2 ΕΣΚΑ-Η και η…
Cresta Posts Box by CP