Στοίχημα : Παίρνει σκορ πρόκρισης η Εσπανιόλ

0

Πέρασε χθες το δυνατό σημείο της στήλης μου (γκολ γκολ στο Μάριμπορ-Ρόζενμποργκ), αλλά η έμπνευση με πολλά γκολ στο Κράσνονταρ-Πόρτο δεν επαληθεύτηκε. Σήμερα φυσικά θα επικεντρωθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ και υπάρχει τριάδα με γκολ και ξεκινάει από την μάχη της Εσπανιόλ με την Λουκέρνη.


Λουκέρνη- Εσπανιόλ

Η Εσπανιόλ πέρασε σαν σίφουνας στην επόμενη φάση με 2 επιβλητικές νίκες επί της Στιαρνάν από την Ισλανδία.

Η Λουκέρνη έχει μπει στις μάχες του Ελβετικού πρωταθλήματος, αλλά μέχρι στιγμής βγάζει αδυναμίες. Ηττήθηκε από την Σερβέτ με 1-0 και έχει δυσκολία στο γκολ. Βέβαια είναι πιο έτοιμη από την Εσπανιόλ, αλλά οι Ισπανοί υπερέχουν σε ποιότητα.

Αναμένεται παιχνίδι με φάσεις και θεωρώ ότι το οβερ μπορεί να επαληθευτεί.


Μόλντε- Άρης

Η Μόλντε είναι επικίνδυνη ομάδα, αλλά ο Άρης μπορεί να την αποκλείσει αν είναι στοιχειωδώς σοβαρός και καλός στις εμφανίσεις του απόψε και το “Βικελίδης”.

Οι γηπεδούχοι είναι πρώτοι στην Α΄Νορβηγίας και αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, έχοντας δυνατή επίθεση. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι έχουν ποιότητα στην επιθετική γραμμή και ενδέχεται να βρουν δίχτυα, είτε πάρουν αποτέλεσμα είτε όχι.

Γκολ γκολ σε τρομερή απόδοση.


Μακάμπι Τελ Αβίβ- Σουντουβα

Η Μακάμπι ήταν κατώτερη των περιστάσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείστηκε δίκαια από την Κλουζ. Η Σούντουβα πέρασε για πλάκα με 2 νίκες την αδύναμη Τρε Πενε του Σαν Μαρίνο και σήμερα είναι αουτσάιντερ.

Οι Ισραηλινοί του Βλάνταν Ίβιτς θέλουν να ξεχάσουν τον αποκλεισμό από την Κλουζ, με στόχο να μπουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη, οι Λιθουανοί στερούνται ποιότητας, αλλά δεν θα κλειστούν και θα προσπαθήσουν να σκοράρουν στο Τελ Αβίβ, αν και οι καιρικές συνθήκες θα τους φανούν εμπόδιο.

Και εδώ περιμένω γκολ. Οβερ 2.5

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τον Μιχάλη Μιχαλοπουλο ανακοίνωσε σήμερα ο Άρης Πατρών. Ο Μιχαλοπουλος…
Cresta Posts Box by CP