Στοίχημα : Πιο έμπειρη η ΜΠΑΤΕ σε σχέση με την Πιαστ

0

Η Νότιγχαμ δεν σκόραρε ενάντια στον Ολυμπιακό και για 2η σερί φορά η στήλη μου έμεινε με το 2 στα 3 και χάθηκε το ταμείο στο νήμα. Σήμερα θα κινηθούμε χαλαρά και με δυάδα, παρότι υπάρχουν ρεβάνς στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο οι ευκαιρίες είναι μετρημένες. Βασικό σημείο θα είναι η επιλογή στα γκολ στο ματς Πιαστ-ΜΠΑΤΕ.


464. Πιαστ Γκλίβιτσε- ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο “ψημένοι” σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις και συνθήκες, αφού οι Πολωνοί πήραν το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς (1-1), αλλά μπαίνουν στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς παραστάσεις.

Μόνο ο ενθουσιασμός δεν φτάνει, παρότι η Πιαστ είναι δεμένη ομάδα και πέρυσι το απέδειξε, ενώ έμειναν αρκετοί παίκτες από τον βασικό κορμό.Το Σάββατο ηττήθηκε από την Λέχια Γκντανσκ με 3-1 για το Σούπερ Καπ και είναι πιο απογοητευμένη, σε σχέση με την ΜΠΑΤΕ, η οποία συνέτριψε με 4-1 την Ζαντίνο στο πρωτάθλημα και πέρασε στην κορυφή.

Αναμένεται παιχνίδι με καλό ρυθμό και η ΜΠΑΤΕ θα μπει επιθετικά από την αρχή, για να πετύχει γκολ και να πάρει τα ηνία. Η Πιαστ είναι σταθερή επιθετικά και θα βγάλει ευκαιρίες. Πολύ καλό το Γκολ Γκολ.


459. Λουντογκόρετς- Φερεντσβάρος

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο παιχνίδι και τελικά η Φερεντσβάρος πήρε τη νίκη με 2-1 και έχει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση.

Η Λουντογκόρετς βγάζει φάσεις, αλλά αμυντικά έδειξε ότι δεν πατάει καλά, ενώ η Φερεντσβάρος ήταν πιο μεστή στα μετόπισθεν, αλλά ήταν τυχερή και ψύχραιμη στην τελική προσπάθεια και έτσι απέσπασε τη νίκη.

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ θα παρατάξει επιθετικά την ομάδα του, για να βρουν οι φιλοξενούμενοι το γκολ, που θα τους δώσουν την ώθηση προς την πρόκριση. Αναγκασμένη να παίξει δημιουργικά και να παράξει φάσεις και η Λουντογκόρετς, οπότε αναμένεται παιχνίδι με “άγρια ομορφιά”.

Γκολ γκολ και εδώ.

Πηγή : https://www.bet-on-arme.com/pio-empeiri-h-mpate-se-sxesi-me-thn-piast/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Σπύρος Δεράος θα είναι ο νέος τεχνικός του Γλαύκου…
Cresta Posts Box by CP