Στοίχημα: “Σκληρό καρύδι” στην Ρώμη η Κάλιαρι (3αδα)

0
Μετά από ταμείο και σερί τριάδες που χάθηκαν στο νήμα, επιστρέψαμε χθες σε μία άσχημη βραδιά, αφού πέρασε μόνο το δυνατό μου σημείο, που ήταν το γκολ γκολ της Λίβερπουλ με την Λέστερ. Πάμε στα σημερινά και έχοντας μελετήσει συνετά το κουπόνι, όσοι πιστοί…προσέλθετε. Βάση μας σήμερα το παιχνίδι της Ρόμα με την Κάλιαρι.

Ρόμα- Κάλιαρι

Αλλοπρόσαλλες και οι δύο μέχρι στιγμής, αν και η Κάλιαρι έχει πολλά νέα πρόσωπα και ως ώρας βρίσκεται πολύ ψηλά στο Καμπιονάτο, άρα το πρόσημο είναι θετικό.

Μετά από 3 σερί νίκες “φρέναρε” εντός με την Βερόνα (1-1) και θέλει σήμερα να βγάλει αντίδραση κόντρα στην Ρόμα, που αφενός προέρχεται από παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη (1-1 εκτός με Βολφσμπέργκερ) και αφετέρου θέλει να βρει ρυθμό στο πρωτάθλημα, έπειτα από το “2” με την Λέτσε εκτός, χάρη στον Τζέκο που “χτύπησε” στο 55′.

 Πάμε με το γκολ γκολ. και οβερ 2.5


Μάντσεστερ Σίτι- Γουλβς

Η Σίτι δεν έχει περιθώρια για απώλειες, όσο κερδίζει η Λίβερπουλ που έκανε χθες το 8Χ8 με την Λέστερ στην εκπνοή.

Οπότε οι “πολίτες” θέλουν μόνο νίκη σήμερα, για να διατηρηθούν στο -5 από τους “κόκκινους” και η Γουλβς δεν έχει κάνει καλή εκκίνηση στην Πρέμιερ Λιγκ με 7 πόντους σε 7 ματς και πολλά προβλήματα στην άμυνα. Μεσοβδόμαδα έδωσαν αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ (2-0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ η Σίτι) και το Γιουρόπα Λιγκ (1-0 νίκησε την Μπεσίκτας εκτός η Γουλβς), οπότε κρατάμε και αυτό το δεδομένο.

Οι γηπεδούχοι θα μπουν με το γκάζι πατημένο και οι “λύκοι” θα παρασυρθούν, ενώ είναι ικανοί να βοηθήσουν στο να δούμε γκολ και θέαμα. Πάμε με το οβερ 3.5


Άιντραχτ- Βέρντερ Βρέμης

Η Άιντραχτ έχει να διαχειριστεί και τα ματς της Ευρώπης, αφού την Πέμπτη πέρασε νικηφόρα από το Γκιμαράες με 1-0, την ώρα που η Βέρντερ πήρε ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Ντόρτμουντ.

Η Άιντραχτ με νίκη θα πλησιάσει στον πόντο από την κορυφή, αλλά αμυντικά δεν πείθει, με την Βέρντερ να είναι επικίνδυνη, θέλοντας να διαφυλάξει τα νώτα της και στην επίθεση να “χτυπήσει” στην κόντρα επίθεση. Ίσως είναι και αγχωμένη για το τρίποντο η Άιντραχτ, ενώ υπάρχει και η κόπωση στην εξίσωση από το δύσκολο και επίπονο ταξίδι στην Πορτογαλία.

Αξίζει το γκολ γκολ μαζί με οβερ 2.5

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/skliro-karidi-sthn-rwmi-h-kaliari/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με 2 αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην…
Cresta Posts Box by CP