Στοίχημα: Σκοράρει στο “Ολίμπικο” η Ρεν (3αδα)

0
Πέμπτη σήμερα και το Γιουρόπα Λιγκ παίρνει την σκυτάλη από το Τσάμπιονς Λιγκ, για να δώσει σειρά στην 2η αγωνιστική των ομίλων του, η οποία περιέχει δυνατά ματς, όπου ανάμεσα τους έχω βρει κάποιες ευκαιρίες με γκολ και σούπερ αποδόσεις. Η βάση της στήλης μου θα είναι το “Ολίμπικο” και η σύγκρουση της Λάτσιο με την Ρεν.

Λάτσιο- Ρεν

Με δυνατό “χαρτί” τους την επίθεση, Λάτσιο και Ρεν μπαίνουν στην αρένα του “Ολίμπικο”, με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη και τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν να περάσουν αλώβητοι από την Ιταλία.

Στο πρωτάθλημα η Λάτσιο έδωσε παράσταση, αφού συνέτριψε την Τζένοα με 4-0 εντός έδρας, ενώ η Ρεν προηγήθηκε από νωρίς στο Βελοντρόμ, με την Μαρσέιγ να ισοφαρίζει στο 50΄και το σκορ να μην αλλάζει μέχρι τέλους. Στην πρεμιέρα των ομίλων η Λάτσιο υπέστη ήττα σοκ από την Κλουζ (2-1), ενώ η Ρεν έμεινε στο 1-1 με την Σέλτικ στην Γαλλία.

Πιστεύω ότι η Ρεν θα κάνει φάσεις και θα βρει γκολ, αφού η Λάτσιο θα μπει δυνατά για το “τρίποντο”. Γκολ Γκολ.


Ρόζενμποργκ- Αϊντχόφεν

Δυνατό παιχνίδι στο “Τρόντχαϊμ” με την Ρόζενμποργκ να θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς και την Αϊντχόφεν να δείχνει πιο ποιοτική και πιο φορμαρισμένη ομάδα. Οι Ολλανδοί καλπάζουν στην Ερεντιβίζιε, σκοράρουν με άνεση και το απέδειξαν και στο εκτός έδρας με την Τσβόλε (4-0), ενώ στην πρεμιέρα νίκησαν δύσκολα την Σπόρτινγκ με 3-2.

Η Ρόζενμποργκ έχασε με 1-0 στην Αυστρία από την Λίντσερ και απόψε θα ρεφάρει το κακό ξεκίνημα μόνο με νίκη, ωστόσο δεν πατάει καλά και η άμυνα έχει προβλήματα. Για το πρωτάθλημα έμεινε στο 0-0 με την Μπραν εντός και πλέον έχασε και άλλο έδαφος (στο -12 από την 1η θέση).

Περιμένω παιχνίδι με φάσεις και καλό τέμπο και λογικά θα έχει αρκετά γκολ. Πολύ ψηλά το οβερ 2.5 και θα το τιμήσω.


Βόλφσμπεργκερ- Ρόμα

Την έκπληξη έκανε η Βόλφσμπέργκερ στην πρεμιέρα, “διαλύοντας” την Γκλάντμπαχ στην Γερμανία με 4-0 και άφησε άφωνη όλη την Ευρώπη, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει συμπαγές σύνολο.

Η Ρόμα συνεχίζει να έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά στο ντεμπούτο για φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ, έκανε πλάκα στην Μπασακσεχίρ, την οποία συνέτριψε στο Ολίμπικο με 4-0. Οι δύο ομάδες είναι επικεφαλής στην κορυφή του ομίλου τους, αλλά παίζουν πάντα επιθετικά και δεν κοιτούν ιδιαίτερα την άμυνα. Κάπως έτσι λοιπόν θα πάει και το αποψινό ματς. Αξίζει η απόδοση στο γκολ γκολ και οβερ 2.5.

Πηγή: https://www.bet-on-arme.com/briskei-dixtia-sto-olimpiko-h-ren/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τρεις μάχες είχαμε χθες στη συνέχεια του 1ου Γύρου του…
Cresta Posts Box by CP