Στοίχημα: Ώρα ανάκαμψης για την Χάκεν

0

Ένα αρκετά καλό ταμείο πέρασε χθες η στήλη μου μετά από συνεχείς απόπειρες, που χάναμε την επιτυχία στο γκολ. Πάμε με ψυχολογία και φόρα στα σημερινά, σε ένα αρκετά καλό κουπόνι, όπου έχω εντοπίσει ορισμένες ευκαιρίες. Μία εξ΄αυτών αφορά το ματς της Χάκεν με την Σίριους.


Χάκεν- Σίριους

Η Χάκεν αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, αφού υπέστη ήττα στην έδρα της με 3-0 από την Άλκμααρ.

Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, αλλά πλέον και το προνόμιο να δώσει βάση στην Α΄Σουηδίας και να προλάβει τις προνομιούχες θέσεις, καλύπτοντας το χαμένο έδαφος. Στο κατάλληλο χρονικό σημείο έρχεται η Σίριους, που δεν πατάει καλά και στερείται ποιότητας σε σχέση με την Χάκεν.

Πάμε στο οβερ 2.5 στο δυνατό σημείο της ημέρας κατά την ταπεινή μου άποψη.


Βαλερένγκα- Κρίστιανσουντ

Αμφότερες πρόερχονται από εμφατικές νίκες με την Βαλερένγκα να διαλύει την Μπόντο Γκλιμτ με 1-0, ενώ η Κρίστιανσουντ έδειξε ότι συνέρχεται, υπερισχύοντας της Λίλεστρομ με 5-2.

Η Βαλερένγκα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και σκοράρει με άνεση, ενώ η Κρίστιανσουντ μπορεί να φανεί ανταγωνιστική και στα περισσότερα παιχνίδια της βρίσκει δίχτυα. Το ματς θα έχει ρυθμό και η φιλοξενούμενη ομάδα θα προσπαθήσει να “φτιάξει” ευκαιρίες, αφού δεν αρέσκεται στο παθητικό ποδόσφαιρο.

Ένα καλό οβερ 2.5 από την Α΄Νορβηγίας και θα το τιμήσω.


Μπενφίκα- Σπόρτινγκ Λισ.

Με τον τελικό του Σούπερ Καπ ανοίγει η αυλαία στη νέα σεζόν της Πορτογαλίας, αφού στο “Φάρο/Λουλέ” η πρωταθλήτρια Μπενφίκα φιλοξενεί τυπικά την κυπελλούχο Σπόρτινγκ.

Στα φιλικά η ομάδα του Ανδρέα Σάμαρη έδειξε καλύτερο πρόσωπο, αλλά η Σπόρτινγκ σκόραρε πάνω από 2 γκολ στα περισσότερα φιλικά της, αν και αμυντικά έδειξε ασταθής. Σίγουρα οι ομάδες είναι ανέτοιμες, αλλά το γόητρο είναι υψηλό και οι δύο θέλουν διακαώς την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Αναμένεται καλό ματς με φάσεις εκατέρωθεν. Πολύ υψηλά το γκολ γκολ στο stoiximan.gr και αξίζει.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τον Σωτήρη Μικελάτο ενέταξε στο δυναμικό του ο Πήγασος Μπεγουλακίου,…
Cresta Posts Box by CP