ΣΤΟΙΧΗΜΑ: “Δαγκώνει” η ρωσική αρκούδα!

0

Ξεκίνησε από την Πέμπτη το Ευρωμπάσκετ 2017 και οι μάχες έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και στους 4 ομίλους, αφού ήδη αρκετές εκπλήξεις έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Από το σημερινό κουπόνι θα έχω σαν στήριγμα την Ρωσία, που αντιμετωπίζει την Σερβία. Αμφότερες μπήκαν με το “δεξί” κόντρα σε Τουρκία και Λετονία αντίστοιχα, ωστόσο παρότι οι Σέρβοι είναι φαβορί μαζί με την Ισπανία για κατάκτηση του τροπαίου σήμερα θα τα βρουν σκούρα απέναντι στον Μοζγκόφ, τον Σβεντ και την παρέα τους. 1 στο χάντικαπ 7.5 πόντων που έχουν οι Ρώσοι, αφού θεωρώ πως οι “πλάβι” θα πάρουν τη νίκη, όμως θα “ματώσουν”.

Δεύτερη επιλογή θα αποτελέσει το παιχνίδι του ομίλου της Εθνικής μας ανάμεσα σε Φινλανδία και Σλοβενία. ΟΙ Σλοβένοι με “2Χ2” θα αγκαλιάσουν την πρωτιά στον όμιλο και θα ανεβάσουν ακόμα παραπάνω την αυτοπεποίθησή τους, καθότι την Κυριακή λύνουν τις διαφορές τους με την Εθνική μας ομάδα. Οι Φινλανδοί νίκησαν την Γαλλία στην πρεμιέρα, όμως δύσκολα θα κάνουν και νέο “μπαμ” απέναντι στην “φονική” τριπλέτα των Ντράγκιτς, Ντόντσιτς και Ράντολφ. 2 στο χάντικαπ των 5.5 πόντων που έχουν οι Σκανδιναβοί.

Τέλος κλείνω με προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία. Συγκατοικούν στην κορυφή με 16 πόντους και θα περάσουν χέρι-χέρι από ότι δείχνει η εικόνα του ομίλου τους. Δύσκολα θα “ανοίξει” το παιχνίδι και αξίζει η κόντρα των Ισπανών, με τους Ιταλούς να βελτιώνονται αισθητά όσο περνάει ο καιρός. Χ2…

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Χρύσανθος Αλποχωρίτης αποτέλεσε ένα σημαντικό μέλος για τον Άρη…
Cresta Posts Box by CP