Συνέχισε στην κορυφή με επαγγελματική νίκη

0

Η Ολυμπιάδα πέτυχε την 13η νίκη της σε 14 αγωνιστικές στην Α2 ΕΣΚΑ-Η, αφού την Τετάρτη επικράτησε της ΕΦΑ Αιγίου με 67-53 και συνεχίζει ακάθεκτη, οδηγώντας την «κούρσα» στην βαθμολογική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν μόνο στην πρώτη περίοδο, αφού ξεκίνησαν μουδιασμένα το ματς και το επιμέρους σκορ έληξε 14-14. Στη συνέχεια επέβαλλαν το ρυθμό τους και το ημίχρονο τους βρήκε να προηγούνται με 8 πόντους (29-21).

Στο τρίτο δεκάλεπτο άνοιξαν την ψαλίδα και στο 30’ βρέθηκαν στο +12 (50-38), για να πάρουν το νέο ροζ φύλλο αγώνα με 67-53 και χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Από την ομάδα του Γιάννη Δίπλαρου ξεχώρισαν οι Τουλάτος και Χατζηκάλφας, ενώ ο Αδαμόπουλος δεν αγωνίστηκε, όντας τραυματίας. Επόμενη αναμέτρηση για τους «πορτοκαλί» την προσεχή Τετάρτη με τη Νίκη Προαστείου εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Δίπλαρος): Σωτηρόπουλος 2, Χατζηκάλφας 17 (3), Κουμανιώτης 9 (3), Μάργελλος 4, Σούντρης 3 (1), Γιαλελής 8, Τουλάτος 24, Λάνταβος, Σκούτας, Πλέγας, Αναστασίου, Παπανικολάου

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής, η οποία άνοιξε…
Cresta Posts Box by CP