Σωτήρης Νικολακόπουλος: «Ο Ναυπακτιακός είναι δίκαια στην κορυφή»

0

Ο Σωτήρης Νικολακόπουλος αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια στην μηχανή του φετινού Ναυπακτιακού Αστέρα.

Ο πατρινός αμυντικός αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως πρωταθλητής με τον Διαγόρα Βραχνείκων στην Α΄ΕΠΣ Αχαϊας και αποδεικνύεται «λίρα εκατό» για το σύνολο του Νίκου Μιμιγιάννη, έχοντας 13 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο Νικολακόπουλος μιλώντας στην εφημερίδα Ναυπακτίαpress εξέφρασε την άποψή του για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τόνισε πως ο Ναυπακτιακός Αστέρας βρίσκεται δίκαια στην κορυφή. Παράλληλα δεν έκρυψε ότι απώτερος σκοπός της ιστορικής ομάδας είναι να κερδίσει την άνοδο, αφού το ερασιτεχνικό επίπεδο δεν αρμόζει σε ένα τέτοιου βεληνεκούς σωματείο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σωτήρης Νικολακόπουλος στην εφημερίδα μας:

«Εύχομαι αρχικά να έχουμε όλοι υγεία. Στόχος της ομάδας μας είναι η άνοδος και οτιδήποτε άλλο θα συνιστά αποτυχία. Δεν αξίζει στον Ναυπακτιακό Αστέρα να βρίσκεται στο τοπικό πρωτάθλημα και πρέπει να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες, γιατί είναι αναμφίβολα μία ιστορική ομάδα.

Έχουμε οργάνωση και όλα όσα απαιτούνται, προκειμένου να καταφέρουμε τον στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Έχουμε μία σταθερή και οργανωμένη διοίκηση και μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Τελείωσε ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα και βρισκόμαστε δικαίως στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Έχουμε ένα σύνολο γεμάτο έμπειρους παίκτες και πιστεύω ότι διαθέτουμε την πιο ποιοτική ομάδα.

Αναμένονται επίσης κάποιες καλές προσθήκες, που σίγουρα θα μας δυναμώσουν περαιτέρω σαν ρόστερ, αλλά όλα τα υπόλοιπα επιβάλλεται να τα κάνουμε πράξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.»

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα ΝαυπακτίαPress

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Θόδωρος Σαμπανέι συνιστά μία ιδανική περίπτωση για την επίθεση…
Cresta Posts Box by CP