Σ.Ε.Π.Α.: Ο κόσμος “αγκάλιασε” την εξαίσια γιορτή (+11άδες, photos)

0

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, τόσο οργανωτικά όσο και από προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη εκδήλωση του Σ.Ε.Π.Α. με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία έγινε για πρώτη φορά και ανεξάρτητα από τον Σύνδεσμο των Ποδοσφαιριστών.

Πραγματικά επικράτησε το αδιαχώρητο στο Arena, αφού την εκδήλωση παρακολούθησαν 350-400 άτομα, στο μεγαλύτερο μέρος τους ποδοσφαιριστές, αλλά και επίσημοι καλεσμένοι (ΕΠΣ Αχαΐας, Προπονητές, Διαιτητές, Παράγοντες, Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές).

Αναλυτικά το παρών έδωσαν οι εξής :

Από την Περιφέρεια ο κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος, από τον Δήμο Πατρέων οι κ. Τάκης Πετρόπουλος, Κώστας Καραγκούνης και Ηλίας Γεωργακόπουλος, από τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας ο αντιδήμαρχος Ξενοφών Μπαχράς, από την ΕΠΣ Αχαΐας ο πρόεδρος Άγγελος Δανιήλ καθώς και οι κ. Βουκελάτος Βασίλειος (Α’ αντιπρόεδρος) και Θεοδωρόπουλος Νικόλαος (Β’ αντιπρόεδρος), Αγγελόπουλος Κώστας (Γενικός Γραμματέας), Σαρρής Δημήτριος (αναπληρωτής γραμματέας), Ντάσιος Κώνσταντίνος (Αναπληρωτής ταμίας), Δημήτρης Μπαλαφούτης (μέλος) και Χρήστος Πλούμης (μέλος), από τον Σύνδεσμο Προπονητών οι κ. Ηλίας Λογαράς (πρόεδρος), Αλέκος Ψαλτάκης (γενικός γραμματέας), Θανάσης Τσιρόπουλος (μέλος), από τον Σύνδεσμο Διαιτητών οι κ. Κώστας Μεσάζος (πρόεδρος) και Γιάννης Ρηγόπουλος (ταμίας) και ο αρχιδιαιτητής κ. Τάκης Ανδριόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΠΑ Δημήτρης Κόμπλας, ο εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ Κώστας Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Τάκης Λαμπρόπουλος καθώς επίσης και τα παλιά ΔΣ του Σ.Ε.Π.Α. με επικεφαλής τον κ. Χαλικιά και τους κ. Γιάννη Φορτώση, Τάκη Σκιαδά και Κώστα Καλπουζάνη.

Το παρών έδωσαν και οι οικογένειες των Σπύρου Αβράμη, Βασίλη Γιοβάνη και Γιώργου Νταγιούκλα, όπως επίσης και οι δημοσιογράφοι Χαράλαμπος Γαλαριώτης, Βαγγέλης Γερογιάννης, Παναγιώτης Μάλλιος, Αποστόλης Νικολόπουλος, Γιώργος Σωτηρόπουλος, Νίκος Κολώνης και Ευτυχία Νταφογιάννη.

Η εκδήλωση είχε τα πάντα. Από την ιστορία του ΣΕΠΑ με την συγκινητική στιγμή που ο κ. Χαλικιάς πήρε τον λόγο και έκανε μια μικρή αναδρομή, σε στιγμές διασκέδασης και γέλιου με το κουίζ ερωτήσεων για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα βίντεο ευχών των ποδοσφαιριστών, μέχρι αυτές που «δάκρυσε» ένα ολόκληρο μαγαζί με τα βίντεο «μνήμης» σε Σπύρο Αβράμη και Βασίλη Γιοβάνη.

Υπήρξαν πολλές ειδικές βραβεύσεις σε ποδοσφαιριστές και ομάδες, όπως και επίσης ανακοινώθηκαν οι πολυτιμότερες 11άδες του α’ γύρου (οι οποίες συγκεκριμένα λόγω ισοβαθμιών ήταν πάνω από 11) όλων των κατηγοριών, οι οποίες ήταν από τις επιλογές των προπονητών, είχαν κρατηθεί μυστικές και βραβεύτηκαν με ατομικό κυπελλάκι, το όνομα του νικητή και το σήμα της ομάδας τους.

Αναλυτικά οι πολυτιμότερες 11άδες των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ:

Α’ ΕΠΣΑ : Θανάσης Χάχαλης (Κεραυνός ΑΒ), Ανδρέας Σπανός (Αναγέννηση), Θανάσης Παπουτσής (Πανμοβριακός), Νίκος Γραμματικόπουλος (Πανμοβριακός), Ηλίας Γεωργόπουλος (Πήγασος), Διονύσης Καταβάτης (Νίκη), Θεόδωρος Βλασόπουλος (Θύελλα), Γιώργος Αντωνόπουλος (Πανμοβριακός), Νίκος Δασουράς (Θύελλα), Χρήστος Πολύδωρος (Νίκη), Νίκος Αποσκίτης (Αετός), Ανδρέας Μαντάς (Αετός), Μιχάλης Μιχαλόπουλος (Λέων), Στέλιος Τσολακούδης (Αετός) και Παναγιώτης Χριστόπουλος (Πανμοβριακός)

Β’ ΕΠΣΑ : Κολαϊτης Χριστόφορος (Τριταιϊκός), Περικλής Καρβούνης (ΑΕ Δρεπάνου), Κώστας Λάζαρης (Πανιώνιος/Αχιλλέας), Ιωάννης Παξιμάδης (Διακοπτό), Μάριος Γκλαβάς (Ζαβλάνι/Αίας), Σπύρος Δεπούντης (Αρόη), Αντώνιος Παξιμάδης (Διακοπτό), Ανδρέας Αγγελόπουλος (ΑΕ Δρεπάνου), Χρήστος Παπαδιονυσίου (ΑΕ Δρεπάνου), Νίκος Διαμαντόπουλος (Ψηλαλώνια), Αντώνιος Κασπίρης (Αχαϊός), Σπύρος Αβράμης (ΑΠΣ Πάτραι), Ιωάννης Σκεπετάρης (Ωλενιακός), Γιάννης Πουρναντζής (ΑΕ Πάτρα 2005)

Ακολούθησαν οριακά οι : Θεόδωρος Βετούλας (Πανιώνιος/Αχιλλέας), Νίκος Φράγγος (Αναγέννηση Ψαθοπύργου) και Νάσος Αναγνώστου (ΑΕ Δρεπάνου)

Γ’ ΕΠΣΑ : Μάνου Ντόϊ (Δόξα Ελαιώνα), Παναγιώτης Αγγελόπουλος (ΑΕΚ Πατρών), Ανδρέας Σκανδάλης (ΑΕΚ Πατρών), Έλτον Χόντζα (Ροίτικα), Βαγγέλης Κεχρανιάς (Πετεινοί), Γιάννης Λαμπρόπουλος (Γαλήνη), Νίκος Κούζιος (ΑΕ Αρόης), Αθανάσιος Τσουμπός (Παναχαϊκός), Ιωάννης Καραμάνος (Κεραυνός Σελιανιτίκων), Ανδρέας Καρδάρας (Άνω Καστρίτσι), Αυγερινός Λόης (Πυρσός), Δημήτρης Μακρυπόδης (Δόξα Πατρών)

Ακολούθησαν οριακά οι : Αγγελος Διαμαντόπουλος (Πετεινοί), Αλέξης Σταμούλης (Δόξα Πατρών), Νίκος Δελδήμος (Γαλήνη) Ρομποτής Σπύρος (Ρωμανός) και Νίκος Πολίτης (ΑΕΚ Πατρών)

Εξαιρετική η παρουσία των «Ταλιμπάν» παρουσιαστών, Γιάννη Γεωργακόπουλου και Ανδρέα Σπυρόπουλου, οι οποίοι έκλεψαν την παράσταση με τις ατάκες τους και την άνεση τους επάνω στην σκηνή.

Ο Σ.Ε.Π.Α. θέλει να ευχαριστήσει την Arena για την παραχώρηση της αίθουσας, τον Μάνο Μπίνιο που μας βοήθησε σημαντικά με τα βίντεο της εκδήλωσης και την παρουσία του στην κονσόλα, όλους τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατος ο σχεδιασμός της εκδήλωσης, τους δημοσιογράφους όλων των ΜΜΕ της Αχαΐας,  καθώς και όσους παρευρέθησαν σε αυτήν, επίσημους και μη.

Ζητάμε συγνώμη για τυχόν παραλείψεις και λάθη που έγιναν, τα οποία πολλές φορές σε τόσο μεγάλες εκδηλώσεις με πλήθος κόσμου και σε συνδυασμό με την δικιά μας απειρία σε αυτές, είναι αναπόφευκτα.

Σας ευχαριστούμε όλους. Ο Σ.Ε.Π.Α. έδειξε ότι έχει δυναμική και μπορεί να έχει την φωνή που του αξίζει στα δρώμενα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Να είστε όλοι καλά και με υγεία.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό της Ευτυχίας Νταφογιάννη από την εκδήλωση

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μια ιδιαίτερη και μεγάλη μέρα έφτασε για τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών…
Cresta Posts Box by CP