Τα έκανε όλα ο Σουβαλιώτης για τον Πανιώνιο/Αχιλλέα

0

Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας παρέμεινε σε ανοδική τροχιά και συνέχισε με νέα επιτυχία στην είσοδό του στο 2016, καθότι ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας Ελαιώνα με 1-0. Έτσι, ανέβηκε προσωρινά στην 4η θέση του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας και αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι», που βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αλέκου Ψαλτάκη ήταν ο Κώστας Σουβαλιώτης, που σκόραρε με κεφαλιά στο 70’, αλλά πέντε λεπτά αργότερα αντίκρισε κόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Δοκάρι είχε ο Νίκος Μάγκος στο 20’, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα, που είχαν για περίπου 18 λεπτά, παραμένοντας μακριά από τις επιτυχίες για 7ο διαδοχικό ματς.

Πολύ καλοί σε απόδοση ήταν και οι Μάγκος, Δεπούντης και Γιαννόπουλος από πλευράς νικητών.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Πανιώνιος: Δίπλας, Βλαχάκης, Π.Μπαρδούτσος, Σουβαλιώτης, Α.Μπαρδούτσος, Βετούλας, Δημητρόπουλος, Δεπούντης, Μάγκος (82’ Παναγιωτόπουλος), Γιαννόπουλος (77’ Σαχίνι), Μπαρλής (88’ Ευαγγέλου)

Δόξα Ελαιώνα: Σταμόπουλος, Αντωνόπουλος, Καϊσης, Σουλιώτης, Μανίκας, Μιχαλόπουλος, Παπαδιονυσίου, Κολοκυθάς, Περικλόπουλος, Κουνάβης (63’ Μανέτας), Καρέλης (80’ Παναγόπουλος)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η ομάδα του Ποσειδώνα Παραλίας έχει ταράξει τα λιμνάζοντα νερά…
Cresta Posts Box by CP