Τα…χρειάστηκε η Ολυμπιάδα κόντρα στον Παναχαϊκό…

0

Σε μία δύσκολη νίκη προέβη η Ολυμπιάδα Πατρών, που επέστρεψε στα ροζ φύλλα μετά την ήττα από τη Νίκη Προαστείου, καταβάλλοντας τη σθεναρή αντίσταση του μαχητικού Παναχαϊκού με 56-47 και έτσι παρέμεινε στην κορυφή, συγκατοικώντας με τον Αίολο Αγυιάς.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 36 λεπτά, αλλά στο τελευταίο τετράλεπτο της συνάντησης με ένα σερί 12-3, η ομάδα του Γιάννη Δίπλαρου έφτασε στη νίκη και γλίτωσε το ¨κάζο”. Στον αντίποδα, ο τραυματισμός του Κεπενού προξένησε προβλήματα, αν και ο Παναχαϊκός κοίταξε στα μάτια τους “πορτοκαλί”, ενώ έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία των Κρεσταινίτη και Σινόπουλου. Οι “κοκκινόμαυροι” παρέμειναν στην 5η θέση με 9 νίκες και 5 ήττες.
Δεκάλεπτα: 15-11, 25-22, 37-37, 56-47

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Δίπλαρος): Σωτηρόπουλος 5, Αναστασίου, Λάνταβος , Μάργελλος 3, Πλέγας, Αδαμόπουλος 8, Κουμανιώτης 12(3), Γιαλελής 4, Τουλάτος 17, Χατζηκάλφας 7(1), Σκούτας, Σούντρης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ (Τσαούσης): Κ. Γεωργόπουλος 2, Κεπενός 9, Γαλάνης 6(2), Αναστασόπουλος, Β. Χριστοδουλόπουλος 2, Κατσένης 11(1), Μπούτος, Δ. Χριστοδουλόπουλος 5, Θανόπουλος, Γεωργόπουλος 12.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Αλώβητη πέρασε από το κλειστό της Αμαλιάδας η ομάδα της…
Cresta Posts Box by CP