Τζανουλίνος και Κοτσόκολος έστειλαν τον Παναιγιάλειο στον τελικό

0
Ο Παναιγιάλειος με ανατροπή και τεράστια ψυχικά αποθέματα επικράτησε του ΑΠΣ Πάτραι με 2-1 στο ουδέτερο γήπεδο των Βραχνεϊκων και έτσι προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, μετά από απουσία 10 χρόνων.

Το Πάτραι προηγήθηκε στο 10΄με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να πλασάρει ιδανικά τον Ανδρούτσο, έπειτα από προσωπική ενέργεια, αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι “απάντησαν” με 2 τέρματα στο πρώτο μέρος. Στο 40΄ο Τζανουλίνος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Κούντικ και στο 42΄ο Κοτσόκολος με εξαιρετική προσπάθεια και άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 66΄ο Μιχαλόπουλος αστόχησε από πλεονεκτική θέση και 10 λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Κούσουλα τράνταξε το δοκάρι του Παναιγιάλειου, που θα διεκδικήσει τον 5ο τίτλο της ιστορίας του, όσον αφορά στον θεσμό. Την ερχόμενη Τετάρτη (14/4) στο ίδιο γήπεδο θα μάθουμε τον έτερο φιναλίστ του τελικού (Ατρόμητος Πατ.-Κεραυνός Α.Β.).

Οι συνθέσεις…

Πάτραι (Αλ. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Ν. Παπαδόπουλος, Ρήγας (90΄ Πόγκας), Koύσουλας, Ντινόπουλος (24΄ λ.τ. Π. Παπαδόπουλος), Βάρρας (77΄ Χριστοδουλόπουλος), Μιχαλόπουλος, Νικολάι, Παναγιωτόπουλος, Αναγνώστου, Καλαμπόκας (62΄ Παπαδάτος).

Παναιγιάλειος (Αλ. Σπυρόπουλος-Μ.Λελούδας): Aνδρούτσος, Μπακατσέλος, Γραμματίκας (69΄ Τορεζάνι), Κυριακόπουλος, Λούγκος, Κούντικ, Τζανουλίνος, Πανάρετος (82΄Μαλισσόβας), Κοτσόκολος (85΄Σπυρόπουλος), Παπασπηλιόπουλος, Κουτρόπουλος.

 

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ξεκινούν την προσεχή Κυριακή τα πλέι οφ και πλέι άουτ…
Cresta Posts Box by CP