“Τιμωρός” Μούτσα και φουριόζος Ατρόμητος

0

Αναγέννηση Ψαθοπύργου- Ατρόμητος Πατρών 1-2

Τα γκολ: 65′ Μπάρδης/ 35′ και 90′ Μούτσα

Ο Ατρόμητος Πατρών αξιοποιεί την δαιμονιώδη φόρμα του και η Αναγέννηση Ψαθοπύργου δεν μπόρεσε να τον “φρενάρει”, παρότι έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και αν ήταν πιο τυχερή θα αποσπούσε το θετικό αποτέλεσμα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης αναδείχθηκε ο Αντρέας Μούτσα, που σκόραρε στις καθυστερήσεις και έδωσε την 6η σερί νίκη στους “πορτοκαλί”, που εδραιώθηκαν στην 4η θέση και απέχουν 4 πόντους από την πρωτοπόρο Αχαϊκή. Στον αντίποδα, η ομάδα του Αντρέα Πετρόπουλου δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα με την Δόξα Παραλίας την ερχόμενη αγωνιστική και θέλει πάση θυσία τη νίκη, για να ανασάνει βαθμολογικά.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

8΄…Σέντρα του Τσάλτα από δεξιά,ο Μούτσα παίρνει την κεφαλιά αλλά δεν βρίσκει στόχο.

14΄…Χλιαρό σουτ του Μπάρδη,η μπάλα φεύγει εκτός.

21΄…Σούτ με το αριστερό από τον Τσίμπιτση ε καλές προυποθέσεις.

27΄…Εκτέλεση φάουλ του Μπαλή,η μπάλα περνάει από όλους αλλά ο Τσίμπιτσης εφνιδιάστηκε.

35΄.ΓΚΟΛ!!..Σουτ του Τσάτο από δεξιά,ο Τούφας αλλοιώνει την πορεία αλλά στην επαναφορά της μπάλας από το οριζόντιο,ο Τσάλτας κάνει την κεφαλιά αρχικά και ο Μούτσα την σπρώχνει στην εστία για το 0-1,

42΄….Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Στούπα,ακόμη πιο εντυπωσιακή επέμβαση από τον Σουτζόγλου.

47΄…Ωραίο 1-2 Παπαδόπουλου-Κουργιαλή με τον τελευταίο να κάνει εξαιρετική σέντρα αλλά ο Σουτζόγλου να μπλοκάρει προ του Φράγκου.

55΄…Κόρνερ του Μπαλή από δεξιά, χλιαρή κεφαλιά του Καραμπούλα.

65΄..ΓΚΟΛ!!!…Ωραία κεφαλιά προς τα πίσω από τον Γιαννούχο,ο Φράγκος βγαίνει τετ α τετ,κάνει το σουτ,ο πορτιέρο διώχνει αλλά ο Μπάρδης σουτάρει δυνατά κάνει το 1-1.

74΄…Μαγική τρίπλα του Μπάρδη από δεξιά,κάνει την σέντρα,ο Φράγκος κατεβάζει αλλά το σουτ του είναι αδύναμο.

84΄…Ακόμα μία προσπάθεια του Μπάρδη με το σουτ του να περνάει πάνω από το οριζόντιο.

90΄..ΓΚΟΛ!!…Αντεπίθεση για τον Ατρόμητο,γίνεται η παράλληλη μπαλιά,ο Μούτσα μπαίνει στην τροχιά της μπάλας και κάνει το 1-2.

92΄…Ο Αντωνόπουλος παίρνει την κεφαλιά σε  σέντρα, ο Καραμπούλας κάνει την προβολή στην μικρή περιοχή αλλά σημειώνεται οφ σάιντ.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘOΠΥΡΓΟΥ (Πετρόπουλος): Τούφας,Καραμπούλας, Αντωνόπουλος, Γογγολίδης, Τσίμπιτσης, Στούπας(45΄Κασσιάρας), Κωστόπουλος (45΄Φράγκος),Θ.Μπαλής,Παπαδόπουλος(65΄Γιαννούχος), Μπάρδης, Κουργιαλής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Πεφάνης): Σουτζόγλου, Ασημακόπουλος, Γιαννόπουλος, Μανθόπουλος, Ζίσι, Παπαγεωργίου, Τσάλτας (93′ Μολφέτας), Ρουγκάλας, Τσιάτο (92′ Μπελεζάκης), Κωνστάντιος (80′ Γκότσης), Μούτσα

 

*Ευχαριστούμε τον Περικλή Παπαδόπουλο για την παραχώρηση του ΦΙΛΜ του αγώνα…

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τα γκολ: 81’ Πυρρής/ 3’ (αυτ.) Αλεξανδρόπουλος, 75’ (πεν.) Κόρδας…
Cresta Posts Box by CP