Το μήνυμα του Χριστόπουλου για τον τραυματισμό του

0

Ο Άγγελος Χριστόπουλος που είχε ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν με τα χρώματα της ΕΑ Παραλίας υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι με το Ληξούρι.

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησε τα εξής για τον τραυματισμό του:

«Κλέψιμο της μπάλας, αιφνιδιασμός και ένα από τα τελευταία μου καλάθια γι’αυτήν την χρόνια καθώς στα επόμενα λέπτα παθαίνω μετά από 5 χρόνια ξανά ρίξη χιαστού, στο άλλο πόδι τώρα! Οσοι το έχουν περάσει γνωρίζουν πόσο άσχημο ειναι, ειδικά όταν το περνάς για δεύτερη φορά! Εκτός από τις πολλές ευχάριστες,δυστυχώς έχει κ τις δυσάρεστες πτυχές του ο αθλητισμός-κάποιοι προφανώς είμαστε κ πιο άτυχοι…

Ηθελα να πω λοιπόν, (επειδή έχω περάσει πολλά), πως κανένας είτε είναι διοίκηση, είτε προπονητής, είτε είναι τραυματισμός όπως τώρα δεν θα με σταματήσει απ’το να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ τόσο πολύ! Ακόμα κ το πόδι να μου κοβόταν, θα έπαιζα σε καροτσάκι αναπηρικό μπάσκετ όπως και ήδη κάνουν πολλοί αγωνιστές της ζωής! Οπότε όσο η καρδιά χτυπάει για κάτι και το θες πραγματικά, παντά θα βρίσκεις τρόπο να το καταφέρνεις! Και μην ξεχνάμε, η ζωή είναι γεμάτη εμπόδια που πρέπει να τα πηδάμε.. Κ αν δεν αρκούν αυτά, να πηδάμε αυτούς που μας τα βάζουν!!

Εκτός κ αν είναι ο Θεός. Αυτός ξέρει σίγουρα τι κάνει!! Ι’ll be back,again, stronger !!

Υ.Γ Να ευχαριστήσω τον φετινό προπονητή μου για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που μου έδωσε στην ομάδα καθώς και τους συμπαίκτες μου για την καλή συνεργασία!

Τα λέμε του χρόνου στο παρκέ αλάνια.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πλούσια ημέρα η Κυριακή για το κουπόνι και όλους όσοι…
Cresta Posts Box by CP