Το ματς της χρονιάς είχε «κιτρινόμαυρη» απόχρωση

0

Όσοι βρέθηκαν χτες στο «Θ.Χρυσανθόπουλος» και παρακολούθησαν το ντέρμπι της 16ης στροφής της Α’ ΕΠΣΑ, ανάμεσα σε Κεραυνό Αγίου Βασιλείου και Αχαϊκή «χόρτασαν» ποδόσφαιρο, σε ένα πραγματικό μεγάλο παιχνίδι, που δικαιολόγησε απόλυτα τη φήμη του ντέρμπι.

Ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος «μίλησε» στο 92’ με εξαίσιο πλασέ και έδωσε πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του Φίλιππου Σχοινά με 3-2, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Νεκτάριος Μπερτσιάς με σουτ είχε σημαδέψει το δοκάρι του Δρόσου και απέτυχε να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους.

Μέχρι να φτάσουμε στο παραπάνω δραματικό φινάλε, ο Καρράς είχε ανοίξει το σκορ για την Αχαϊκή στο 36’, παίρνοντας το ριμπάουντ, έπειτα από απόκρουση του Δημητρίου σε σουτ του Μαντά. Στο 60’ ο Παπαχριστόπουλος, που έκανε αρκετά καλή εμφάνιση, έφερε το ματς στα ίσια με δυνατό σουτ και στην επόμενη φάση ο Μεντζελόπουλος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στα «καναρίνια» με κεφαλιά.

Στο 81’ ο Νίκος Γραμματικόπουλος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και έκανε το 2-2, με τον Ντάζο να αποβάλλεται ένα λεπτό μετά. Στο 85’ οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, με τον Βαλσαμή να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια, προτού φτάσουμε στο δοκάρι του Μπερτσιά και στην γκολάρα του Αγγελόπουλου, που χάρισε στην Αχαϊκή τους «χρυσούς» τρεις πόντους.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Κεραυνός (Τσιπιανίτης): Δημητρίου, Ζαφειρόπουλος, Κανελλόπουλος, Μηλάτος, Ασκούνης, Πατάπης, Παπαχριστόπουλος (70’ Παρίσης), Μπερτσιάς, Γραμματικόπουλος, Καραχανίδης (70’ Παπαζαφείρης), Λάγιος

Αχαϊκή (Σχοινάς): Δρόσος, Μεντζελόπουλος, Πετρόπουλος, Κωστής, Σουρανής (77’ Ντάζος), Στεφανόπουλος, Τσολόπουλος, Αγγελόπουλος (94’ Λιάκος), Μαντάς (66’ Παπαδάτος), Βαβάτσικος, Καρράς

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τα κορίτσια του Ίκαρου Πετρωτού δίνουν αγώνα για την 6η…
Cresta Posts Box by CP