Το pre game του ντέρμπι Κεφαλληνιακός- Διαγόρας Βραχνείκων

0

Αύριο στις 12.30 στο «Αντώνης Τρίτσης» ο πρωτοπόρος της Γ2 ΕΣΚΑ-Η Κεφαλληνιακός υποδέχεται τον Διαγόρα Βραχνείκων, που καταδιώκει τους νησιώτες και θα επιζητήσει το «διπλό», προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της κατηγορίας.

Το ντέρμπι κορυφής αποτελεί το πιο σημαντικό παιχνίδι της 6ης στροφής και το γήπεδο αναμένεται να μαζέψει αρκετό κόσμο, που θα ενισχύσει την προσπάθεια των γηπεδούχων. Η αποστολή της πατρινής ομάδας έχει καταλύσει στην Κεφαλονιά από σήμερα το μεσημέρι και ο Αντρέας Σουλιντζής έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του, που θα παλέψει για το ροζ φύλλο.

Η Κεφαλονιά αγωνίστηκε την Παρασκευή με την Γαστούνη εκτός έδρας και επικράτησε με 61-52, πετυχαίνοντας το απόλυτο στις νίκες, ενώ ο Διαγόρας υπέστη την πρώτη αποτυχία του στο φετινό πρωτάθλημα, χάνοντας από την Ήλιδα στην Αμαλιάδα με 54-50, «αυτοκτονώντας» στην ουσία, καθότι έχασε 17 βολές!

Πάμε να δούμε το pre game της μεγάλης αναμέτρησης:

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ

Γήπεδο: «Α.Τρίτσης»

Ώρα: 12.30

Διαιτητές: Ασλανίδης- Κατηφόρης

Βαθμολογία: 1ος με 5-0/ 3ος με 4-1

Τι κάνουν σε επίθεση και άμυνα: 272-163/  305- 237

Εντός η Κεφαλονιά: 2-0

Εκτός ο Διαγόρας: 2-1

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Μια νίκη που είχε έντονα στοιχεία... Ελληνικού ποδοσφαίρου και ας…
Cresta Posts Box by CP