Τριταιϊκός-Αστέρας Τσουκαλείκων 0-2: Νεοφώτιστοι «καμικάζι» «άλωσαν» το Σταυροδρόμι

0

Μεγάλο «διπλό» πέτυχε την Κυριακή το απόγευμα ο Αστέρας Τσουκαλείκων μέσα στο «σπίτι» του Τριταιϊκού με 2-0, που μέσα στην έδρα του τα πηγαίνει περίφημα, καθότι μετρούσε 8-0-1 σε 9 αναμετρήσεις στο Σταυροδρόμι, έχοντας μία από τις πιο δυνατές έδρας την Β’ κατηγορία.

Αυτό δεν πτόησε την ομάδα του Αντώνη Σφυρή, που έπαιξε ψυχωμένα και εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που δημιούργησε, σκοράροντας στο 27’ με τον Σολωμό και στο 94’ με τον πρώτο σκόρερ της, Ερβίν Κότσα. Η συγκεκριμένη επιτυχία έφερε μία ανάσα τους νεοφώτιστους από την παραμονή και στο επερχόμενο εντός έδρας ματς με τον Κεραυνό Μιτόπολης, σε ενδεχόμενη νέα νίκη, ο Αστέρας δύσκολα θα κινδυνέψει ως το τέλος.

Από την άλλη, ο Τριταιϊκός δεν εξαργύρωσε το μεγάλο «τρίποντο» επί του Λιμνοχωρίου και έχασε έδαφος, ούτως ώστε να παραμείνει σε επαφή με τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας του 1ου ομίλου. Στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές ευκαιρίες, σε τετ α τετ των Αδαμόπουλου (28’), Δελδήμου (36’) και Βαγγελάτου (44’), ενώ σημάδεψε το δοκάρι του Τσουραμάνη στο 40’, με τον Μπαζάρογλου και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει σε καίριο σημείο.

Οι συνθέσεις…

Τριταιϊκός (Β.Καραβίας): Παπαπαύλου, Βγενόπουλος, Νικολακόπουλος, Βαγγελάτος, Αθανασόπουλος (30’ λ.τ. Χριστόπουλος), Αδαμόπουλος, Κατριμπούζας (82’ Αβραμόπουλος), Στεργιόπουλος, Δελδήμος, Μπαζάρογλου, Νιάχος (73’ Συβουλόπουλος)

Αστέρας Τσουκ. (Σφυρής): Δαλαβούρας (30’ λ.τ. Τσουραμάνης), Κανελλόπουλος (62’ Γιαννακόπουλος), Κολαίτης, Κωνσταντινόπουλος, Μητρόπουλος, Πάντο (73’ Τζάφα), Γραββάνης, Τζόλλας, Παρασκευάς, Κότσα, Γ.Σολωμός

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Χτες το απόγευμα η ΕΠΣ Αχαϊας όρισε ημερομηνία για τον…
Cresta Posts Box by CP