Τριταιϊκός-Δίας 1-0: Απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη ο Τριταιϊκός

0

Πολύτιμη νίκη πήρε την Κυριακή ο Τριταιϊκός, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Δία με 1-0 και έτσι έφτασε τους 30 πόντους, αποφεύγοντας παράλληλα την ζώνη του υποβιβασμού. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται «στην τσίτα» και συγκατοικούν στην 9η θέση με τον Αστέρα Τσουκαλείκων και τον Κεραυνό Μιτόπολης.

Ο Γιάννης Μπαζάρογλου έδωσε τη λύση στην ομάδα του Βύρωνα Καραβία, αφού βρήκε δίχτυα στο 33’, έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό με τον Ζαχαρία Νιάχο, με τον οποίον έπαιξαν το «1-2» δύο φορές και ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» παραβίασε με σουτ την εστία του Μπαγέωργα.

Στο 76΄ο Στεργιόπουλος αστόχησε σε τετ α τετ και ο Ανδρέου είχε δοκάρι για τον Δία στην εκπνοή του ματς, χάνοντας την πιο κλασσική ευκαιρία στην αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις…

Τριταιϊκός (Β.Καραβίας): Παπαπαύλου, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Ράικος, Φραγκούλης, Β.Καραβίας, Στεργιόπουλος, Κατριμπούζας, Συβουλόπουλος (65’ Αλ.Καραβίας), Νιάχος, Μπαζάρογλου (79’ Αθανασόπουλος)

Δίας (Βουκελάτος): Μπαγέωργας, Καμπάκος, Κοντάκης, Σάντας, Ανδριόπουλος (72’ Ανδρέου), Σπανός, Καραϊσκός, Μπαρδούσης (55’ Σταύρακας), Πρωτόγερος (55’ Φραντζής), Νικολογιάννης, Βασιλείου

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Χωρίς ανακατατάξεις στην κορυφή συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση της Α1…
Cresta Posts Box by CP