Τριταιϊκός-Φαραϊκός 1-0: Επάνοδος στις νίκες δια ποδός… Κατριμπούζα!

0

Με γκολ του Κατριμπούζα με εξαιρετικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Τριταιϊκός επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Φαραϊκό με 1-0.

Ο έμπειρος μέσος σκόραρε στο 11ο λεπτό, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλό τους, που αγωνίστηκε με ελλείψεις (δεν έκανε αλλαγές!!!) και ίσως έμεινε στον θρίαμβο της περασμένης αγωνιστικής (3-1 νίκη με Φωστήρα).

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν 3 δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο (Σωτηρίου, Χριστόπουλος, Μπαζάρογλου). Η ομάδα του Βύρωνα Καραβία έφτασε τις 7 νίκες στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ και τις 4 στο “σπίτι” της.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ: Μαργαλιάς, Χριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Τασιόπουλος, Φραγκούλης, Θεοδωρακόπουλος, Β.Καραβίας, Κατριμπούζας, Αλ.Καραβίας (77′ Παπασπυρόπουλος), Μπαζάρογλου (81′ Στεργιόπουλος), Σωτηρίου

ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Δασκαλάκης, Κουλουμπής, Τσόλκας, Σωτηρακόπουλος, Κ.Βασιλείου, Κοσμάτος, Σουγλέρης, Χ.Σωτηρακόπουλος, Γ.Σωτηρακόπουλος, Μητρόπουλος, Παναγιωτόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στο ντέρμπι κορυφής της 16ης αγωνιστικής και 1ης για τον…
Cresta Posts Box by CP