Τ.Τασιόπουλος: «Χαρούμενος που επέστρεψα στον Τριταιϊκό»

0

Μετά από 6 μήνες απουσίας, ο Τριταιϊκός ανακοίνωσε την επάνοδο του αμυντικού Τάσου Τασιόπουλου, που αποχώρησε το καλοκαίρι για τον Μέγα Δικέφαλο, αλλά επέστρεψε άμεσα και θα φορέσει εκ νέου τα «ερυθρόλευκα» της ομάδας του Βύρωνα Καραβία, που θα έχει πλέον άλλη μία αξιόπιστη λύση για την άμυνα.

Ο άτυχος σέντερ μπακ, που τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, στο τελευταίο του ματς με τα χρώματα του Μέγα Δικέφαλου, ανυπομονεί να αγωνιστεί και πάλι και σιγά-σιγά ο χρόνος μετράει αντίστροφα, αφού μπαίνει σε κλίμα προπονήσεων. Μιλώντας στο topikonews.gr για την μεταγραφή του στον Τριταιϊκό δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου και στην οικογένειά μου και ανυπομονώ να κάνω κάποια στιγμή την πρώτη μου συμμετοχή και πάλι με την ομάδα της καρδιάς μου. Το σημαντικό είναι να έχουμε υγεία όλοι οι ποδοσφαιριστές, συμπαίκτες και αντίπαλοι, γιατί οι τραυματισμοί είναι άσχημη εμπειρία.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ανακοίνωση εξέδωσε την Τετάρτη η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι, καθότι…
Cresta Posts Box by CP