Φαραϊκός- Απόλλων Βίδοβας 3-3: «Τσίμπησε» βαθμό ο Απόλλωνας σε ματς βγαλμένο από την Πρέμιερ Λιγκ

0

Στο ένα από τα δύο εξ’ αναβολής παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα, ο Φαραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Απόλλωνα Βίδοβας, σε ένα χορταστικό παιχνίδι, με την μπίλια να κάθεται στο «Χ».

Το τελικό 3-3 καταδεικνύει την «άγρια ομορφιά» της αναμέτρησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα τέρματα επιτεύχθηκαν στο δεύτερο μέρος. Ο Τζουβέκας έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 55’, αλλά ο Βρύνιας έφερε το ματς στα ίσια στο 60’ (πέναλτι). Στο 62’ αποβλήθηκε ο Μακρόπουλος του Φαραϊκού, ωστόσο ο Σπηλιωτόπουλος έδωσε ξανά το προβάδισμα με σουτ. Στο 70’ ο Βέσσης έκανε το 2-2 και στο 77’ ο ίδιος παίκτης έβαλε σε θέση οδηγού τον Απόλλωνα, που τελικά δεν κατάφερε να αποσπάσει το «διπλό», αφού ο Κοσμόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με απευθείας φάουλ στο 92’.

Ο Απόλλωνας Βίδοβας έφτασε τους 28 βαθμούς και παραμένει ζωντανός στο «κόλπο» της παραμονής, ενώ ο Φαραϊκός δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της τρέχουσας σεζόν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Φαραϊκός: Δασκαλάκης, Σπηλιωτόπουλος, Τζουβέκας, Μπάλκας, Μακρόπουλος, Τσόλκας, Παναγιωτόπουλος Θ. (63’ Γκόρος), Μητρόπουλος, Κοσμόπουλος, Καταβάτης (77’ Παναγιωτόπουλος Ν.), Αντωνακόπουλος (70’ Λ.Σωτηρακόπουλος)

Απόλλων Βίδ.: Διαμαντόπουλος, Κρίγκος, Τόγιας, Τσαγγαράς (85’ Μητρόπουλος), Γκιώνης, Βρύνιας, Αγγελόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Βέσσης, Ραυτακόπουλος, Αντωνόπουλος (80’ Κόλλιας)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η 27η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑ ανήκει πλέον στο παρελθόν…
Cresta Posts Box by CP