Φωστήρας Οβρυάς-Αστέρας Τσουκ. 1-0: Πέρασε δεύτερος με το “καλημέρα”

0

Στο ντέρμπι κορυφής της 16ης αγωνιστικής και 1ης για τον Β’ γύρο της Β’ κατηγορίας, ο Φωστήρας Οβρυάς επικράτησε κόντρα στον Αστέρα Τσουκαλείκων με 1-0 και τον προσπέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου.

Ο Σπύρος Λαμπρόπουλος σκόραρε στο 53′ και το γκολ του στάθηκε αρκετό, έτσι ώστε οι “κουκουβάγιες” να θριαμβεύσουν στο ντέρμπι, σε ένα κατά τα άλλα μη ποιοτικό ματς, με σκοπιμότητα και δυναμισμό.

Ο Αστέρας Τσουκαλείκων μετράει πλέον 2 σερί ήττες, αλλά δεν χάθηκε τίποτα ακόμα, αφού απομένουν 14 αγωνιστικές και υπάρχει και μεγάλο ντέρμπι αύριο ανάμεσα σε Πολύτεκνο και Αχαιό Σαραβαλίου, που θα παίξει το ρόλο του. Βέβαια πλέον το ψυχολογικό κομμάτι ανήκει στον Φωστήρα Οβρυάς, αλλά προμηνύεται μεγάλο “θρίλερ” μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Αλεξανδρόπουλος): Τζουραμάνης, Νίκας, Χαϊκάλης, Λεπενιώτης, Καπετανάκης, Νταφογιάννης, Μέρελης, Παναγόπουλος (90′ Σχώρης), Σταυρόπουλος (62′ Χατίγια), Λαμπρόπουλος (85′ Ξυπολιάς), Αθανασόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ. (Φίλιππος Σχοινάς): Μηνάς, Μητρόπουλος, Κολλαίτης, Γιαννακόπουλος (72′ Συνοδινός), Γραβάνης (77′ Βλαχάκης), Τζόλλας, Παρασκευάς, Τζάφα, Κότσα, Καραχάλιος (63′ Βαζούρας), Κατριμπούζας

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική της Α' κατηγορίας…
Cresta Posts Box by CP