Φωστήρας Οβρυάς-Θύελλα Πατρών 3-1: Μεγάλη νίκη με “σφραγίδα” Λαμπρόπουλου

0

Με δύο γκολ του Σπύρου Λαμπρόπουλου ο Φωστήρας Οβρυάς θριάμβευσε στο ντέρμπι της 11ης στροφής του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, υπερισχύοντας κόντρα στην Θύελλα Πατρών με 3-1.

Ο έμπειρος φορ άνοιξε το σκορ στο 12′, με τον Βλασόπουλο να ισοφαρίζει στο 37′. Στο 57′ ακυρώθηκε τέρμα του Ηλιόπουλου ως οφσάιντ, φάση για την οποία έχει παράπονα η Θύελλα και στο 65′ ο Τζουραμάνης απέκρουσε πέναλτι του Λυμπέρη στην πιο κομβική φάση της αναμέτρησης.

Στο 69΄και πάλι ο Λαμπρόπουλος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου, για να διαμορφώσει το τελικό αποτελέσματα ο Αθανασόπουλος με τέρμα στην εκπνοή. Ο Φωστήρας ανέβηκε στην 2η θέση με 8 νίκες, ωστόσο η Θύελλα παραμένει στην κορυφή, αν και μετράει δύο σερί αγωνιστικές χωρίς επιτυχία.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γ.Αλεξανδρόπουλος): Τζουραμάνης, Χαϊκάλης, Νίκας, Καπετανάκης, Λεπενιώτης, Νταφογιάννης, Παναγόπουλος, Χατίγια (63′ Μέρελης), Σταυρόπουλος (73′ Λιόγκας), Αθανασόπουλος, Λαμπρόπουλος (86′ Αποστολόπουλος)

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤ. (Χ.Γερολυμάτος): Μπαρδάκης, Μασούρας, Μαντούκας, Θεοδοσόπουλος, Λάτσης (71′ Παπαδόπουλος), Παναγιωτόπουλος (84′ Πανόπουλος), Ηλιόπουλος, Βλασόπουλος, Κουνάβης, Λυμπέρης, Μακρόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Άνετη νίκη σημείωσε ο πρωτοπόρος Διαγόρας Βραχνείκων, αφού συνέτριψε την…
Cresta Posts Box by CP