“Χορταστική” ισοπαλία για Αχαιό Σαρ. και Αναγέννηση Π.

0
Φιλική μάχη έδωσαν Αχαιός Σαραβαλίου και Αναγέννηση Πατρών στο «Κ.Ζάρρας» και η μπίλια έκατσε στο «Χ», αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Σοφοκλής Παναγόπουλος και Βύρωνας Καραβίας είχαν καλή ευκαιρία να τεστάρουν την ετοιμότητα των ομάδων τους και σίγουρα έβγαλαν αρκετά συμπεράσματα, αν και αμφότεροι αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες.

Προβάδισμα και απαντήσεις

Η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 7ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Ραφαήλ Χότζα, για να ανοίξει το σκορ στο 22΄ο Χουσελάς με εξαιρετικό σουτ, που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει ο Λέσι.

Η απάντηση ήταν άμεση από πλευράς Αχαιού, αφού στο 30΄ο Γκλαβάς με πλασέ έφερε το σκορ σε ισορροπία. Η ομάδα του Λαδόπουλου πήρε κεφάλι στο σκορ για δεύτερη φορά με τον Τζελεπη στο 70’ (σουτ) και οι γηπεδούχοι είχαν νέα αντίδραση στο 83΄, με τον Γκλαβά να «σερβίρει» στον Τεμπονέρα, που νίκησε με κεφαλιά τον Σοφίλα για το τελικό 2-2.

Έτσι παρατάχθηκαν στο φιλικό οι δύο ομάδες:

ΑΧΑΙΟΣ: Λέσι, Τσάκας, Σιδερης, Νάνος, Δημόπουλος, Χαϊκάλης, Τεμπονέρας, Π. Θεοδωρόπουλος, Μανιάτης, Γκλαβάς, Θ. Θεοδωρόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Σοφίλας, Αδαμόπουλος, Αθανασόπουλος, Χουσελάς, Παναγόπουλος, Χριστόπουλος, Αργυρόπουλος, Τζελεπης, Χότζα, Νικολακόπουλος, Ραυτόπουλος.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου συνεχίζει την προετοιμασία του και ο…
Cresta Posts Box by CP