Χρήστος Τουλάτος: «Η ομαδική δουλειά φέρνει τα αποτελέσματα»

0

Η Ολυμπιάδα συνεχίζει απτόητη στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η και με το πέρας εννέα αγωνιστικών διατηρεί το απόλυτο των νικών και δείχνει πανίσχυρη, έτσι ώστε να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.Ο Χρήστος Τουλάτος ηγήθηκε της επιτυχίας των «πορτοκαλί» στο ματς της περασμένης Τετάρτης με αντίπαλο τον Κρόνο Πατρών, αφού πέτυχε 21 πόντους και μίλησε στο topikonews για το νέο ροζ φύλλο της ομάδας του και την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τι δήλωσε για το νικηφόρο ματς με τον Κρόνο:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού οι ισορροπίες ήταν λεπτές. Εμείς ήμασταν πιο εύστοχοι και πιο συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία και έτσι φτάσαμε στη νίκη».

Τι δήλωσε για την προσωπική του εμφάνιση:

«Το ότι έπαιξα καλά οφείλεται στους συμπαίκτες μου. Όλοι προσπαθήσαμε μαζί για τη νίκη και όλοι φταίμε αν χαθεί ένα ματς. Είμαστε μία οικογένεια και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».

Τι δήλωσε για την έως τώρα αήττητη διαδρομή της Ολυμπιάδας:

«Η καλή μας πορεία οφείλεται στην ομαδική δουλειά και στην χημεία που έχουμε βρει μεταξύ μας και με την βοήθεια του προπονητή. Βέβαια το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, για να παίξουμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Η 11η στροφή της Β’ ΕΠΣΑ κατηγορίας έριξε πριν από…
Cresta Posts Box by CP