Χριστόφορος Κολαίτης: “Ο Τριταιϊκός είναι δεμένη ομάδα”

0

Ο Χριστόφορος Κολαίτης υπερασπίζεται την εστία του Τριταιϊκού, που την φετινή σεζόν διανύει απίθανη τροχιά στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΑ κατηγορίας, όντας πρωτοπόρος και αήττητος, έπειτα από 22 αγωνιστικές.

Ο έμπειρος γκολκίπερ μίλησε στο topikonews.gr για την “συνταγή” της επιτυχίας της ομάδας του Βύρωνα Καραβία και Χρήστου Ακαρέπη και ανέφερε τα εξής:

«Είμαστε δεμένοι σαν ομάδα, έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και παίζουμε σε κάθε ματς με συγκέντρωση. Κάποια παιδιά έχουμε παραπάνω εμπειρία στην κατηγορία και έχουμε παραστάσεις και από μεγαλύτερες κατηγορίες, κάποια άλλα είναι ταλαντούχα και φιλόδοξα και έτσι έχουμε δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο.

Το επίπεδο στον όμιλο μας είναι αρκετά καλό. Η πρώτη 7άδα αποτελείται από δυνατές ομάδες, αλλά ο Τριταιϊκός φέτος κοιτάζει μόνο την προσωπική του απόδοση και εχθρός μας είναι ο κακός εαυτός μας. Βέβαια μέχρι στιγμής όσα δουλεύουμε μας βγαίνουν και στους αγώνες και όλα πάνε κατ΄ευχήν.»

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σε εξ΄αναβολής αναμετρήσεις για τον 1ο και τον 2ο όμιλο…
Cresta Posts Box by CP