“Χρυσή” αλλαγή ο Τζάφα για Αστέρα Τσουκαλείκων

0

Ο Αστέρας Τσουκαλείκων επικράτησε επί της Δόξας Χαλανδρίτσας με 2-1 για την 4η στροφή του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας και παραμένει στο -1 από την κορυφή.

Ο Βασίλης Τζάφα πέρασε ως αλλαγή στο 64΄και 20 λεπτά αργότερα σκόραρε, δίνοντας το “τρίποντο” στην ομάδα του Άγγελου Κίκινα, που υπέταξε την αντίσταση της σκληροτράχηλης Δόξας Χαλανδρίτσας. Ο Ανδρικόπουλος είχε ανοίξει το σκορ στο 22′, με τον Κολάρο να “απαντά” για το 1-1 στο 44΄.

Οι συνθέσεις…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ. (Άγγελος Κίκινας): Χρυσοβιτσάνος, Χριστόπουλος (64΄Τζάφα), Κολαίτης, Βλάντι, Τσαλαμιδάς, Καραχάλιος, Χρυσανθόπουλος, Σολωμός (85΄Συνοδινός), Αραπογιάννης (75΄Παρασκευάς), Ανδρικόπουλος (90΄Κράγια), Βαζούρας

ΔΟΞΑ ΧΑΛ. (Νίκος Σταθόπουλος): Γεωργαντόπουλος, Σπηλιόπουλος (72΄Καπογιαννόπουλος), Μενύχτας (81΄Γεροντίνης), Χαλκιόπουλος, Διαμαντόπουλος, Σταυρόπουλος, Λογώνης, Παπαδιονυσίου (37΄Λιακόπουλος), Σπανός, Κολάρος, Χριστόπουλος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Με νίκη στο "Δ.Τόφαλος" ξεκίνησε το φετινό ταξίδι του στην…
Cresta Posts Box by CP