Χρόνια πολλά τεράστιε Γκαμπριέλ Μπατιστούτα! (βίντεο με τα καλύτερα γκολ του)

0

Ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς του πλανήτη με έντονο το “δολοφονικό ένστικτό” ήταν ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, που σαν σήμερα πριν από 48 χρόνια στην Αργεντινή.

Τα λόγια και οι συστάσεις για αυτόν τον παικταρά είναι περιττά και όσοι προλάβαμε να τον ζήσουμε στα γήπεδα είμαστε τυχεροί. Για όσους δεν τον πρόλαβαν αγωνιζόμενο, υπάρχει ευτυχώς το Youtube, για να δείτε τα “μαγικά” του.

Μεγαλούργησε με τη φανέλα της Φιορεντίνα (1991-2000), μετά από τις συγκλονιστικές σεζόν του με την Μπόκα Τζούνιορς και πανηγύρισε Σούπερ Καπ και Κόπα Ιτάλια), ενώ έζησε και υποβιβασμό με τους “Βιόλα”. Το 2000 πήρε μεταγραφή στην Ρόμα και κατάφερε να προσθέσει στην συλλογή του το πρωτάθλημα Ιταλίας.

Τα προβλήματα υγείας και το “Κόψτε μου τα πόδια”

Την δεύτερη σεζόν στην Ρώμη σκοράρει μόλις 6 φορές και δείχνει καταπονημένος. Φεύγει από το Ιανουάριο μέχρι το καλοκαίρι για την Ίντερ, αλλά ούτε εκεί θα θυμίσει τον γνωστό “killer¨. Θα δεχθεί την πρόταση της Αλ-Αραμπί από το Κατάρ και θα “κάνει πλάκα” με 25 γκολ, ωστόσο το 2003 θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αιτία το πρόβλημα στα πόδια. Είχαν “διαλυθεί” οι τένοντες των ποδιών του, τρίβονταν τα κόκκαλα μεταξύ τους και σφάδαζε από τους πόνους. Ο “Μπατιγκόλ” έφτασε σε σημείο να ζητήσει από τον γιατρό του να του κόψει τα πόδια. Τελικά με φαρμακευτική αγωγή και με την προσοχή και εμπειρία των γιατρών, ο Αργεντίνος “φονιάς” πλέον είναι καλύτερα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ μεγάλε Γκαμπριέλ Μπατιστούτα!!!

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Κώστας Πάγκαλος πρωταγωνίστησε από πλευράς Διαγόρα Βραχνείκων στην επίμαχη…
Cresta Posts Box by CP