Φωστήρας-Λιμνοχώρι 0-0: «Χ»άρηκαν μόνο οι φιλοξενούμενοι

0

Το μεγάλο ντέρμπι στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας που πραγματοποιήθηκε στην Οβρυά το Σάββατο και αφορούσε την 24η αγωνιστική δεν είχε νικητή, αφού ο τοπικός Φωστήρας και το Λιμνοχώρι μοιράστηκαν βαθμό και εντυπώσεις, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να παραμείνουν στην 2η θέση, πάντα στο +1 από τους γηπεδούχους, οπότε είναι περισσότερο ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, όμως δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Ηλία Γεωργακόπουλου. Στην επανάληψη το σκηνικό διαφοροποιήθηκε, αφού οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή και περισσότερες δυνάμεις, ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και για 3ο σερί ματς δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Συνθέσεις…

Φωστήρας (Αλεξανδρόπουλος): Τζουραμάνης, Καπετανάκης, Νίκας, Μητρόπουλος, Βαγγελάτος, Λεπενιώτης, Μάργαρης (78’ Ξυπολιάς), Σταυρόπουλος (63’ Χατίγια), Παπαδόπουλος, Αλία (72’ Παναγιωτόπουλος), Λαμπρόπουλος

Λιμνοχώρι (Ζερδεβάς): Γεωργακόπουλος, Χ.Γερασιμόπουλος, Μ.Μπεκίρης, Τούσης (63’ Γκιώνης), Σέρμπος, Σχοινάς, Ν.Μπεκίρης, Ντουράι (72’ Ανδρικόπουλος), Μπακούλιας (’64 Α.Γερασιμόπουλος), Νιφόρας, Καλομοίρης

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τσουκαλείκων επί του Απόλλωνα Βίδοβας…
Cresta Posts Box by CP