2η σερί νίκη για την Νάπολη στην Ευρώπη- Πανό της ομάδας για τον Σπυράκο!

0
Η Νάπολη Πατρών νίκησε πριν από λίγο και την Ρεκρεατίβο από την Πορτογαλία με 2-1 και αν δεν τύχαινε τραγικής διαιτησίας στο πρώτο ματς με την Βιαρέτζιο θα είχε περάσει με 3/3 στα τελικά του EURO WINNERS CUP.

Με ανατροπή και 2 γκολ από τους Ρώσους Σεμένοφ και Πανίκιν, το σύνολο του Βασίλη Λυκούδη απέσπασε την 2η νίκη του στο ευρωπαϊκό στερέωμα του μπιτς σόκερ, αλλά δύσκολα θα προκριθεί στα τελικά ως καλύτερο 2ο, αν και άξιζε την πρόκριση ως πρώτο στον όμιλο.

Συγκινητικό ήταν το πανό με το πρόσωπο του Σπύρου Αβράμη, που έφτιαξαν οι φίλοι του στην ομάδα και κοσμεί τις κερκίδες του Ναζάρε. Ούτε όμως η Παγκοσμία ομοσπονδία δεν ξέχασε τον Σπύρο και έκανε ειδική μνεία, τιμώντας την μνήμη του, με τον Βασίλη Παπαζαφείρη να κάνει δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, με τα λόγια του να συγκλονίζουν “Πραγματικά μας λείπεις Σπύρο και ποτέ δεν θα ξεχαστείς.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Β΄ΕΠΣΑ και…
Cresta Posts Box by CP