2Χ2 ο Ηρακλής Πατρών με σούπερ εμφάνιση και Τασιόπουλο

0

Τα γκολ: 66’ Τακουμάκης/ 4’ Θεοδοσόπουλος, 45΄Γιαννακόπουλος, 55’, 62’, 72’ Τασιόπουλος

Ο Ηρακλής Πατρών επικράτησε επί του νεανικού Αχαϊκού με 5-1 στο “Κ.Ζάρρας” και ντούμπλαρε τις επιτυχίες του στον 2ο όμιλο της Β΄κατηγορίας, έπειτα από την δύσκολη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Πατρών.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Τάσος Τασιόπουλος, που σε διάστημα 18 λεπτών πέτυχε χατ τρικ και “καθάρισε” την υπόθεση νίκη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς με τον Δημήτρη Θεοδοσόπουλο και στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Γιαννακόπουλος έκανε το 0-2.

Ο Αργύρης Τακουμάκης βρήκε δίχτυα για τους γηπεδούχους, μειώνοντας σε 4-1.

Αχαϊκός: Παγανιάς, Σπηλιωτόπουλος, Τζουραμάνης (60’ Παναγιώτου), Κατσιαδας, Τακουμάκης, Γραμματικός, Δήμας (46΄Κοκκίνης), Ψαρράς, Τζίφας (73΄Νικολόπουλος), Σκούρτας, Σοφιανός (66΄Βαρβιτσιώτης)

Ηρακλής: Μπούμπουκας, Σουλιώτης, Μεμάγκα, Γιαννόπουλος, Γιαννακόπουλος, Μπούλμπο (71’ Σκούτας), Χριστόπουλος (87΄ Τσιμέκας), Μήτρου, Θεοδοσόπουλος, Τασιόπουλος (75΄Παρασκευόπουλος), Ανδρεόπουλος (82’ Γρίβας)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Δείτε με ένα κλικ στο παρακάτω άρθρο τα σημερινά prognostika για…
Cresta Posts Box by CP