Η Παναχαϊκή στην κορυφή μέσω Βάρδας!

0

Πήρε το ντέρμπι από τον ΠΑΟΒ η Παναχαϊκή…

Η Παναχαϊκή επικράτησε επί του ΠΑΟ Βάρδας μέσα στην έδρα του με 1-0, με “χρυσό” σκόρερ τον Σιαλμά στο 35′ και πέρασε μόνη πρώτη στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Για 6ο παιχνίδι πρωταθλήματος οι “κοκκινόμαυροι” δεν δέχθηκαν γκολ και ειδικά στο πρώτο μέρος έπαιξαν εξαιρετικά, δείχνοντας πως όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα “δένει” όλο και περισσότερο.

Έτσι οδηγούν πλέον την κούρσα του 3ου ομίλου με 5 νίκες και 1 ισοπαλία και τα πηγαίνουν περίφημα στον στόχο που έχουν θέσει για πρωτάθλημα και επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΠΑΟ Βάρδας (Φωτόπουλος): Καπουταγλής, Καρούτης (61′ Π.Πολίτης), Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Βραχνής, Γ.Πολίτης, Βατσής, Σαμπανέι, Ντόμας, Γούρμος (64΄Καζαντζής)

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος)Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Γκίνο,  Φωτάκης, Ελευθεριάδης,  Μαστραντωνάκης (70΄Μπιτσάκος) , Στεργίδης (56′ Κωνσταντινίδης) , Σιαλμάς (46′ Μωραΐτης)

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
"Διπλό" επί τς Δόξας Χαλανδρίτσας ο Φωστήρας... Την 2η σερί…
Cresta Posts Box by CP