Αντώνης Ζαφειρόπουλος: “Άλλαξε η ψυχολογία μας με τον Ξυπολιά”

0

Ο Αντώνης Ζαφειρόπουλος μίλησε για τον Αχαιό Σαραβαλίου…

Με τρεις συνεχόμενες νίκες πορεύεται ο Αχαιός Σαραβαλίου, μετά την έλευση του Χρήστου Ξυπολιά στον πάγκο και ο Αντώνης Ζαφειρόπουλος ανέλυσε τους λόγους, που έφεραν την αγωνιστική ανάταση.

Ο στόπερ της ομάδας του Σαραβαλίου, που έχει ενεργό ρόλο στις 5 πρώτες στροφές της Β’ κατηγορίας μίλησε στο www.topikonews.gr και εξήρε την παρουσία του Χρήστου Ξυπολιά, που βελτίωσε την αγωνιστική εικόνα και την ψυχολογία των παικτών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ:

“Το πρωτάθλημα για την ομάδα μου έκρυβε εκπλήξεις με το καλημέρα . Είχαμε δυο ήττες και μια στο Κύπελλο, με αποτέλεσμα η ψυχολογία του έμψυχου δυναμικού της ομάδας να είναι πεσμένη

Παρόλα αυτά η διοίκηση που είναι πάντα και σε ότι χρειαστούμε δίπλα μας δεν έχασε χρόνο και προσπάθησε να αλλάξει το τοπίο όσο ήταν καιρός και πριν χαθεί το κυνήγι της ανόδου . Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις την πληρώνει ο προπονητής.

Με την έλευση του νέου coach Ξυπολιά η ομάδα μετράει 3 νίκες, με εμφανή βελτίωση σε άμυνα και επίθεση. Στόχος μας είναι η άνοδος στην Α’ κατηγορία εκεί όπου ανήκουμε. Έχουμε καλό υλικό και αξιόλογα νεαρά παιδιά. Ευχόμαστε η άνοδος να συνοδευτεί από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.”

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ανακοίνωση ο Πανμοβριακός για την διαιτησία... Ο Πανμοβριακός Ριόλου εξέδωσε…
Cresta Posts Box by CP