Α’ ΕΠΣΑ: Οι πρωταγωνιστές των ματς της πρεμιέρας

0

Οι πρωταγωνιστές της 1ης στροφής…

Πάμε να δούμε τους πρωταγωνιστές των 8 αναμετρήσεων της πρεμιέρας της Α’ κατηγορίας.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ Α.Β.  3-1

Ο Ανδρέας Σπανός άνοιξε το σκορ στη μεγάλη νίκη της Δόξας κόντρα στον Κεραυνό με 3-1. Σκόραρε στο 33′ και γενικότερα αποτέλεσμα μόνιμη πηγή κινδύνων για την αντίπαλη εστία.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.  0-3

Ο Κώστας Βαβάτσικος έκανε τη διαφορά στη μεσαία γραμμή του Διαγόρα και παράλληλα “κλείδωσε” τη νίκη, πετυχαίνοντας το 0-2 στο 72′.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ 3-0

Ο Θανάσης Παπουτσής σκόραρε και τα τρία γκολ της ομάδας του και έτσι ξεκινάει τη φετινή χρονιά με άγριες διαθέσεις.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π.- ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ  0-0

Ο Νίκος Κοντογεώργος απέκρουσε πέναλτι του Μούτσα στο 62′ και είχε άλλες 3 σωτήριες επεμβάσεις, χαρίζοντας πολύτιμο βαθμό στους φιλοξενούμενους.

ΝΙΚΗ ΠΡ.- ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛ.  5-1

Ο Χρήστος Νάτσης πέτυχε χατ τρικ σε διάστημα 23 λεπτών και αναδεικνύεται πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, λόγω της εκτελεστικής του δεινότητας.

ΑΡΗΣ Π.- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π.  0-2

Ο Ραφαήλ Σκιαδαρέσης έδειξε το δρόμο στην Αναγέννηση, κάνοντας το 0-1 στο 55′ και γενικότερα προσέθεσε ποιότητα στο χώρο του κέντρου, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

ΠΗΓΑΣΟΣ- ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ  2-1

Ο Σωτήρης Τσίφας μπήκε ως αλλαγή στο 70′ και στην εκπνοή του παιχνιδιού έδωσε σπουδαία “τρίποντο” στους γηπεδούχους, αποτελώντας την “χρυσή” αλλαγή του Κώστα Τσιπιανίτη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝ.- ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓ.  3-2

Ο Νίκος Σωτηρόπουλος άνοιξε το σκορ για τους “πολεμιστές”, έκανε το 1-2 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, αλλά όσα έκανε δεν αποδείχθηκαν αρκετά, ούτως ώστε οι φιλοξενούμενοι να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα από τον Απόλλωνα Αιγίου/Συν.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
7-0 την Αυτόνομη ο Δίας... 7 αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα για…
Cresta Posts Box by CP