Α’ κατηγορία: Σούπερ Ανάλυση της 2ης αγωνιστικής!

0

2η στροφή στην Α’ κατηγορία…

Η Α’ κατηγορία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και σήμερα θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις, με σημαντικότερη αυτή του Κεραυνού με τον Ατρόμητο και ευθύς αμέσως πάμε να δούμε την ανάλυση των 8 μαχών, μέσα από το “μάτι” του www.topikonews.gr

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ (Βραχνέικα, 16.30, Σπηλιωτόπουλος)

Ο Διαγόρας πέρασε νικηφόρα από το Λιμνοχώρι στην πρεμιέρα, φορτσάροντας στο δεύτερο μέρος. Είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, βάσει ρόστερ. Στο πρώτο εντός έδρας ματς βρίσκει τον Απόλλωνα Αιγίου/Συνοικισμού, που ξεκίνησε με νίκη και δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι. 1.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. (“Θ.Χρυσανθόπουλος”, 16.30, Μακρυπόδης)

Προέρχονται και οι δύο από γκέλα στην πρεμιέρα. Η νίκη θα αποτελέσει βάλσαμο και θα προσδώσει αισιοδοσία για το μέλλον. Πολύ ισοπαλία έχει το παιχνίδι και από εκεί και πέρα προβάδισμα στην έδρα. 1Χ.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ- ΑΡΗΣ Π. (Λιμνοχώρι, 16.30, Χρονάς)

Ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από Διαγόρα και Αναγέννηση αντίστοιχα. Δεύτερο σερί ματς στην έδρα του το Λιμνοχώρι κόντρα στον Άρη, με τις δύο ομάδες να ισορροπούν σε στόχους και ποιότητα. Χ.

ΛΕΩΝ ΑΛ.- ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Αλισσός, 16.30, Καλύβας)

Ο Λέων ηττήθηκε στην εκπνοή από τον Πήγασο και ο Πανμοβριακός δεν αντιμετώπισε δυσκολίες με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα. Προβάδισμα έχει ο Πανμοβριακός, λόγω εμπειρίας και ποιότητας, αλλά ο Λέων δεν θα “πέσει” αμαχητί. Είναι και τοπικό ντέρμπι. Χ2.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π.- ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓ.  (Ζαρουχλέικα, 16.30, Παπαδόπουλος)

Αμφότεροι μπήκαν με το “δεξί” στην πρεμιέρα. Πολύ καλά ρόστερ και οι δύο, αναμένεται να κάνουν καλή σεζόν, αν και “καθρέφτης” θα είναι το γήπεδο. Και αυτό το ματς θα κριθεί στα σημεία. 1Χ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓ.- ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤ. (Σαγέικα, 16.30, Ρηγόπουλος)

Ο Εθνικός το πάλεψε στο Αίγιο, αλλά ηττήθηκε με 3-2 από τον Απόλλωνα Αιγίου. Στον αντίποδα, η Νίκη διαθέτει πολύ καλό υλικό και πιστεύω πως θα κάνει πορεία πρωταθλητισμού, αν “δέσουν” οι έμπειροι με τους πολλούς νεαρούς παίκτες. Χ2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ- ΔΟΞΑ ΠΑΡ.  (Ρίο, 16.30, Ανδριανός)

Η Δόξα Παραλίας έκανε επιβλητικό μπάσιμο στο πρωτάθλημα με το 3-1 επί του Κεραυνού, ενώ ο Πανιώνιος/Αχιλλέας ηττήθηκε με 3-0 στον Ριόλο, Πιστεύω πως η ομάδα του Φίλιππου Σχοινά θα κάνει το “2Χ2”. 2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛ.- ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ   (“Κ.Ζάρρας”, 16.30, Τσιρογιάννης)

Η Θύελλα Αιγίου στηρίζεται και φέτος στο ταλέντο της. “Τσίμπησε” βαθμό στην πρεμιέρα από τον Ατρόμητο στα Ζαρουχλέικα. Από την άλλη, ο Απόλλωνας Εγλυκάδας δέχθηκε 5 τέρματα από τη Νίκη Προαστείου, αλλά το σημερινό ματς μπορεί να το “χτυπήσει”. Για εμένα το πιο αμφίρροπο ματς της 2ης αγωνιστικής. 1Χ.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Παναγιώτης Κολλιόπουλος... ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook…
Cresta Posts Box by CP