Α’ κατηγορία: Οι εκτιμήσεις της πρεμιέρας

0

Σέντρα στις 17.00 στην Α’ κατηγορία…

Με σημαντικά και αμφίρροπα παιχνίδια ανοίγει την αυλαία του το πρώτο τη τάξει ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αχαϊας, με τα ματς Λιμνοχώρι-Διαγόρας και Δόξα Παρ.- Κεραυνός να δεσπόζουν από το πρόγραμμα.

Πάμε να δούμε το pre game-εκτιμήσεις της 1ης στροφής:

(όλα τα ματς στις 17.00)

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (Γήπεδο: Παραλίας, διαιτητής: Παπαδόπουλος)

Η Δόξα Παραλίας έδειξε στο Κύπελλο (2-0 μέσα στο Λιμνοχώρι) ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Επίσης η έδρα της είναι «όπλο», που θα το εκμεταλλευτεί. Ο Κεραυνός λογίζεται ως ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο, βάσει ρόστερ. Ξεκινά από την Παραλία και κάθε πρεμιέρα κρύβει εμπόδια. Πιστεύω πως το Χ2 καλύπτει πλήρως την αναμέτρηση.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ- ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ. (Γήπεδο: Λιμνοχωρίου, διαιτητής: Καλύβας)

Αποκλείστηκε από το Κύπελλο, αλλά στο πρωτάθλημα θεωρώ πως θα «ξεδιπλώσει» τις δυνατότητες που διαθέτει. Σκληροτράχηλο σύνολο, που βασίζεται στην έδρα του. Απέναντι ο Διαγόρας, που δικαιολογημένα φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Θα περάσει νικηφόρα η ομάδα του Θόδωρου Πατρώνη, αλλά το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. 2.

ΑΡΗΣ Π.- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. (Γήπεδο: Ντα Λουζ Οβρυάς, διαιτητής: Μακρυπόδης)

Με πολλά νέα πρόσωπα και οι δύο ομάδες, που πάντως έδειξαν καλά σημάδια στο Κύπελλο. Μεσοεπιθετικά διαθέτουν αμφότεροι ποιοτικούς παίκτες και πιστεύω το ματς θα έχει γκολ και δεν θα είναι «κλειστό». Έχει μπόλικη ισοπαλία, αλλά δε νομίζω να ξεκινήσει με ήττα ο Άρης. 1Χ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝ.- ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓ. (Γήπεδο: Ροδιάς, διαιτητής: Τζαγκαράκης)

Πιο έτοιμος ο Απόλλων Συνοικισμού, σε σχέση με τον Εθνικό Σαγείκων, που προέβη σε πολλές αλλαγές, όσον αφορά στο ρόστερ του. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο ο παράγοντας έδρα ίσως παίξει ρόλο. 1.

ΠΗΓΑΣΟΣ- ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ (Γήπεδο: «Κ.Ζάρρας»,  διαιτητής: Τζαγκαράκης)

Με φιλοδοξίες μπαίνει στο πρωτάθλημα ο ενισχυμένος Πήγασος, την ίδια ώρα που ο Λέων θα παλέψει για την παραμονή, έχοντας ένα ρόστερ, που έχει υποστεί ολικό «λίφτινγκ». Βέβαια, τα «λιοντάρια» δεν είναι αμελητέα ποσότητα και πιστεύω θα δυσκολέψουν τον Πήγασο. 1Χ.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤ.- ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛ.  (Γήπεδο: Προαστείου, διαιτητής: Πετρόπουλος)

Πολύ δυνατό και ποιοτικό σύνολο διαθέτει η Νίκη και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στον Απόλλωνα Εγλυκάδας, που έχει ως απώτερο σκοπό την παραμονή. Θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα πάρουν το «τρίποντο». 1.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛ.  (Γήπεδο: Ριόλου, διαιτητής: Χρονάς)

Προσωπικά προβλέπω πως ο Πανμοβριακός θα «χτυπήσει» πρωτάθλημα, παρότι δεν λογίζεται ως άμεσο φαβορί. Έμεινε ο βασικός κορμός, ο ίδιος προπονητής και έγιναν προσιτές και ουσιαστικές προσθήκες. Από την άλλη, ο Πανιώνιος/Αχιλλέας στοχεύει ως νεοφώτιστος στην παραμονή και θέλω να τον δω στα πρώτα ματς, για να έχω σαφή εικόνα. 1.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π.- ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ  (Γήπεδο: Ζαρουχλείκων,  διαιτητής: Σπηλιωτόπουλος)

Έχασε κάποιος βασικούς παίκτες από την περυσινή σούπερ σεζόν ο Ατρόμητος, αλλά παραμένει δυνατός. Στον αντίποδα, η Θύελλα Αιγίου θα παρουσιαστεί με την κλασσική συνταγή «Τόπο στα νιάτα» και φέτος αναμένεται να κάνει τις ζημιές της. Πάντως, οι «πορτοκαλί» έχουν προβάδισμα, βάσει έδρας. 1.

mpetxavas

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Κανονικά τα παιχνίδια το σαββατοκύριακο... με το αποτέλεσμα της εκδίκασης…
Cresta Posts Box by CP