Απόλλων Αιγίου- Άρης Πατ. 2-3: «Απόδραση» στις καθυστερήσεις

0

Στο 93’ νίκη ο Άρης Πατ…

«Σεφτέ» στα «τρίποντα» έκανε ο Άρης Πατρών, που πέρασε αλώβητος από το γήπεδο της Ροδιάς με 3-2, χάρη στο τέρμα του Χαράλαμπου Νιάχου, που «χτύπησε» στο 93ο λεπτό και αποτέλεσε τη «χρυσή» αλλαγή του Άρη Πλέγα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο μέρος και με αποφασιστικότητα προηγήθηκαν με 2-0, με «δράστες» τους Σούφη (17’) και Μούγκουλι (42’). Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνήλθαν και έφεραν το ματς στα ίσια με τους Κόρδα (55’) και Μικέ (81’).

Το ματς στα τελευταία λεπτά μετατράπηκε σε «θρίλερ», ωστόσο ο Άρης χαμογέλασε στην εκπνοή, με το Νιάχο να «βλέπει» δίχτυα στο 93’, έχοντας περάσει ως αλλαγή στο 70’. Αυτή ήταν η 1η νίκη των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα και η 3η σερί ήττα του Απόλλωνα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΑΠΟΛΛΩΝ (Παλαιολογόπουλος): Παπαδημητρόπουλος, Τρακαδάς, Βερβέρογλου, Μικές, Θεοτοκάτος, Κοτσαύτης, Φαμπιάν, Κόρδας, Μητρόπουλος (84΄ Θεοδωρόπουλος), Καρβούνης, Σέζαρ (46΄ Κάρμας)

ΆΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Πλέγας): Χιωτέλης, Σαντίκου, Σταυρόπουλος, Σκιαδάς, Βαλσαμής, Χριστόπουλος (80’ Παπαδόπουλος), Σπηλιωτόπουλος, Ιωακειμίδης (70’ Νιάχος), Σούφης (61’ Κριμπάς)Αλποχωρίτης, Μούγκουλι

mpetxavas

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τι έγινε στην Α΄κατηγορία... Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε το…
Cresta Posts Box by CP