Αστέρας Τσουκαλείκων: Αφιέρωμα στην σεζόν 2015/16

0

Ο Αστέρας Τσουκαλείκων ήρθε για να μείνει…

στην Β’ κατηγορία και έκανε αισθητή την παρουσία του την περυσινή αγωνιστική περίοδο, όντας από τις πιο ποιοτικές ομάδες στον 1ο όμιλο της κατηγορίας.

Βέβαια, η πρώτη σεζόν στην Β’ κατηγορία θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη (9η θέση σε ισοβαθμία με την Θέα-41 βαθμοί), αφού η ομάδα του Αντώνη Σφυρή διέθετε τα φόντα, έτσι ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και να μην αναλωθεί στον στόχο της παραμονής, που άλλωστε ήρθε με σχετική άνεση.

Ίσως η μέτρια συγκομιδή βαθμών στα ματς που έδωσε στα Βραχνέικα (εντός έδρας) με ρεκόρ 6 νίκες-5 ισοπαλίες-4 ήττες περιόρισε τον Αστέρα στο να διεκδικήσει ένα καλύτερο πλασάρισμα, αφού η αγωνιστική συμπεριφορά στα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν αξιόλογη (5νίκες-3ισοπαλίες σε 15 παιχνίδια).

Πάμε να δούμε τους πρωταγωνιστές της ομάδας για την σεζόν 2015/16:

Ο MVP: Ερβίν Κότσα: Ο πιο απειλητικός παίκτης του Αστέρα και με διαφορά ο πιο έμπειρος, έχοντας παίξει σε επίπεδο Δ’ Εθνικής στο παρελθόν. Σκόραρε 17 τέρματα και “μοίρασε” 10 ασίστ, αποτελώντας το σημείο αναφοράς των νεοφώτιστων στον 1ο όμιλο της Β’.

Το “βαρόμετρο”: Γεράσιμος Κολαϊτης: Σταθερή παρουσία στην άμυνα. Άλλο ένα παιδί που έδωσε ώθηση με την εμπειρία του, έχοντας παίξει στην Α΄ΕΠΣΑ με την Αστραπή. Μέσα στην 3αδα των συμμετεχόντων της κατηγορίας και στους 2 ομίλους. Πέτυχε 4 γκολ και “σέρβιρε” άλλα 2, παρότι αγωνίστηκε στην θέση των στόπερ.

Η έκπληξη: Ανδρέας Τσουραμάνης: Ο 19χρονος τερματοφύλακας χρησιμοποιήθηκε σε κρίσιμα ματς της σεζόν και κράτησε ανέπαφη την εστία του, παρότι ήρθε από τον πάγκο. Διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία και ποδοσφαιρικό θράσος, οπότε και τη φετινή χρονιά θα έχει ενεργό ρόλο, όποτε του ζητηθεί.

Το μέλλον: Βασίλης Τζάφα: Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής πέτυχε δύο τέρματα και προσέφερε λύσεις στον Αστέρα. Εξελίξιμος και ελπιδοφόρος, σε μικρή ηλικία και αν δουλέψει σκληρά έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Οι “Fantastic 4” που προσέφεραν ουσιαστικά…

Αντώνης Μητρόπουλος: Από τον Πήγασο στην Α΄ΕΠΣΑ με “γεμάτη” σεζόν πήρε μεταγραφή στον Αστέρα και τα πήγε περίφημα. Συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα στο δεξί άκρο της άμυνας και πολύ καλός με ανεβάσματα στην επίθεση. Από τα καλύτερα μπακ στην κατηγορία και 2ος σε συμμετοχές.

Σταύρος Τζόλας: Το “μηχανάκι” της μεσαίας γραμμής του Αστέρα. Δανεικός από τον Διαγόρα Βραχνείκων, την φετινή σεζόν θα αγωνιστεί ως κανονική μεταγραφή. Σκόραρε μάλιστα δύο φορές, αν και αμυντικό χαφ και “μέτρησε” 25 συμμετοχές.

Γιώργος Γραβάνης: Από τους πιο έμπειρους παίκτες του Αστέρα και πολλά χρόνια στο σωματείο. Έδωσε λύσεις, πραγματοποιώντας ικανοποιητική σεζόν.

Γιώργος Παρασκευάς: Έχοντας παραστάσεις από την Α’ κατηγορία, με τα χρώματα της Νίκης Προαστείου αποτέλεσε βασικό γρανάζι στη μηχανή του Αστέρα. Σκόραρε δύο φορές και τερμάτισε 3ος σε συμμετοχές. Άκρως χρήσιμος παίκτης.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο Νίκος Τσελέπης μιλάει για τον Αχαιό Σαραβαλίου και τον…
Cresta Posts Box by CP