Διαγόρας-Απόλλων Αιγ./Συν. 3-0: «2Χ2» μετά… φυγής Μαντά

0

Νέα νίκη ο Διαγόρας…

Η ομάδα του Θόδωρου Πατρώνη ζευγάρωσε τις νίκες της στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, καθότι το Σάββατο επικράτησε κόντρα στον Απόλλωνα Αιγίου/Συνοικισμού με 3-0.

Βέβαια η ξαφνική αποχώρηση του Ανδρέα Μαντά, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, αποτέλεσε την είδηση της αγωνιστικής, με τον έμπειρο χαφ να μένει στο σύλλογο των Βραχνείκων μόλις για 2 στροφές.

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μιχαηλίδης (32’) και Σπανός (52’ και 59’), με το Σπανό να ανοίγει λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ πέρυσι). Στον αντίποδα, οι Αιγιώτες σημάδεψαν εις διπλούν το δοκάρι του Γιάνναρη, με τους Χένρι στο 72’ και Κόρδα στο 78’.

Από πλευράς γηπεδούχων ξεχώρισαν οι Μιχαηλίδης, Σπανός, Σανδραβέλης και Αναγνώστου, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε ο Λεγάτος, που είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στις 7/3/2015 και επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους.

Συνθέσεις…

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Θ.Πατρώνης): Γιάνναρης, Σανδραβέλης, Μπινιέρης, Λαμπρόπουλος (77’ Μελέκος), Δασουράς, Τρίγκας, Αναγνώστου (83’ Λεγάτος), Βαβάτσικος, Μιχαηλίδης (69’ Μαντάς), Αποσκίτης, Σπανός

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝ. (Παλαιολογόπουλος): Παπαδημητρόπουλος, Τρακαδάς,  Παπαβραμόπουλος, Βερβέρογλου, Μικές, Κοτσαύτης, Κόρδας (88΄ Σανδραβέλης), Κάρμας (82΄ Μπακρόζης), Φαμπιάν, Χένρι (72΄Σέζαρ), Θεοτοκάτος

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ξεκίνημα στα αφιερώματα με ΕΑΠ… Το www.topikonews.gr προσπαθεί να προβάλλει…
Cresta Posts Box by CP