Λιμνοχώρι-Διαγόρας 0-3: Το πήρε στην επανάληψη

0

Νίκη στην πρεμιέρα ο Διαγόρας…

που πέρασε αλώβητος από την δύσκολη έδρα του Λιμνοχωρίου, που για 70 λεπτά ήταν άκρως ανταγωνιστικό, αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, που λογίζονται ως το πρώτο φαβορί για την κατάληψη του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα και ο Διαγόρας αντιμετώπισε δυσκολίες, έτσι ώστε να διασπάσει την άμυνα των “πράσινων”. Στην επανάληψη το γκολ του Λαμπρόπουλου στο 55′ έδιωξε το άγχος από τα πόδια των παικτών του Θόδωρου Πατρώνη, που στο 70′ διπλασίασαν το προβάδισμά τους με τον Βαβάτσικο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 88′ με αυτογκόλ του Γιώργου Σέρμπου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

λΙΜΝΟΧΩΡΙ (Σπυρόπουλος): Μούζος, Χ.Γερασιμόπουλος, Μπακούλιας (77′ Χρυσανθόπουλος), Γ.Σέρμπος, Β,Μπεκίρης, Α.Σέρμπος (68′ Μ.Μπεκίρης), Νιφόρας, Α.Γερασιμόπουλος, Λοτσάρης (60′ Δημόπουλος), Σχοινάς, Λαζανάς

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Θ.Πατρώνης): Γιάνναρης, Σανδραβέλης, Μπινιέρης (60′ Μαντάς), Τρίγκας (80′ Λεγάτος), Λαμπρόπουλος, Δασουράς, Μιχαηλίδης, Αναγνώστου, Αποσκίτης (90′ Μπουρμπουλης), Βαβάτσικος, Σπανός

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Στην εκπνοή ο Πήγασος... επικράτησε επί του Λέοντα Αλισσού με…
Cresta Posts Box by CP