Διαμαντίδης και Σπανούλης έδειξαν τον δρόμο!

0

Διαμαντίδης και Σπανούλης και πάλι στα θρανία…

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Σπανούλης δεν χρειάζονται συστάσεις. Αποτελούν ινδάλματα για τα νεαρά παιδιά και σωστά πρότυπα στη σημερινή κοινωνία μας, που “μαστίζεται” από την έλλειψη ηθικών αξιών, παιδείας κλπ.

Ο χουλιγκανισμός, οι “ανεγκέφαλοι” και η αντιπαλότητα μεταξύ των “αιωνίων” κάποιες φορές ξεφεύγουν και για αυτό φταίμε όλοι μας. Όταν όμως γίνονται κινήσεις σαν τη σημερινή και παίκτες του επιπέδου των Διαμαντίδη και Σπανούλη αναλαμβάνουν δράση, τότε κάτι καλό γίνεται.

Οι μύθοι του Ελληνικού μπάσκετ επισκέφθηκαν το 2ο δημοτικό Βριλησσίων, καθότι σήμερα είναι η Πανελλήνια Ημέρα σχολικού αθλητισμού και μίλησαν σε μικρά παιδιά, παίζοντας μπάσκετ μαζί τους και βγάζοντας φωτογραφίες. Πρωτοβουλία του Σταύρου Κοντωνή η συγκεκριμένη ενέργεια και του αξίζουν πολλά μπράβο για αυτό που έκανε. Μην λέμε μόνο τα “κακώς κείμενα”, όταν κάνει την εμφάνισή του κάτι ευεργετικό για το μέλλον των παιδιών. Ένα μέλλον που ίσως ελαττώσει την αντιπαλότητα μεταξύ των αντίπαλων οπαδών ή φιλάθλων.

Αρθρογραφεί ο Γιάννης Γεωργακόπουλος (https://www.facebook.com/profile.php?id=100013011911225)

φωτογραφία από: gazzetta.gr

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Τριταϊκός - Αστέρας Τσουκαλεΐκων: 1 - 1....... δια χειρός Καλύβα!…
Cresta Posts Box by CP