Ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος μιλά για Αιολικό και Αχαϊκή!

0

Ο βασικός αριστερός οπισθοφύλακας της Παναχαϊκής, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος…

βίωσε εκ των έσω την δεύτερη μάχη της “βασίλισσας της Πελοποννήσου” στην Γ’ Εθνική με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη. Ο Ιωσήφ Λαμπρόπουλος βέβαια εξέφρασε την άποψή του και για το παιχνίδι που ακολουθεί την προσεχή Κυριακή με την Αχαϊκή εντός έδρας και έχει ξεχωριστή σημασία.

Ιωσήφ στη Μυτιλήνη δεν καταφέρατε να πάρετε τους τρεις βαθμούς με τον Αιολικό. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα ή αξίζατε κάτι παραπάνω;

“Σίγουρα δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά πιστεύω πως η ισοπαλία ήταν δίκαιη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και στο δεύτερο μέρος χάσαμε 3-4 κλασσικές φάσεις, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Έτσι αφού δεν μπορείς να πάρεις ένα ματς, τότε δεν πρέπει να το χάσεις.”

Την προσεχή Κυριακή παίζετε με την Αχαϊκή εντός έδρας. Τι πρέπει να κάνει η Παναχαϊκή, για να φτάσει στη νίκη;

“Για το παιχνίδι της Κυριακής πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα, για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και τον κάθε αντίπαλο, αλλά εμείς πρέπει κάθε Κυριακή να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Γιατί είμαστε Παναχαϊκή και είμαστε αναγκασμένοι να πρωταγωνιστήσουμε. Θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει, ήδη έχει αρχίσει να το κάνει. Όλοι μαζί την Κυριακή, για να κερδίσουμε το ματς.”
Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Ο πατρινός Βασίλης Σταυρόπουλος του Άρη Πατρών και λάτρης του…
Cresta Posts Box by CP