Λέων Αλισσού- Ατρόμητος Πατ. 0-2: «Καθάρισε» στην επανάληψη

0

Επιστροφή στα «τρίποντα» ο Ατρόμητος…

Μετά την εντός έδρας γκέλα με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα ο Ατρόμητος Πατρών κατάφερε να «αλώσει» την έδρα του Λέοντα Αλισσού με 2-0 και πέτυχε τη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «πορτοκαλί» αστόχησαν από τα 11 βήματα με τον Σγούρα να αποκρούει την εκτέλεση του Τσάλτα. Στην επανάληψη, ο Μούτσα έλυσε το γόρδιο δεσμό της αντίπαλης άμυνας στο 67’ και ο Χριστόπουλος διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του Σάκη Πεφάνη στο 72’. Τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Γιάννης Σγούρας, που είχε καλή παρουσία κάτω από τα γκολποστ των «λιονταριών».

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ (Λεγάτος): Σγούρας, Κόκκας, Γιαννόπουλος (76΄ Βέρρας), Ξ. Τραχάνης, Νικολόπουλος, Μπουρδανιώτης, Λαζανάς, Σολωμός (85΄ Βλάντι), Χριστόπουλος, Μπαρμπούνης (70΄ Δουβός), Αλεξόπουλος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Πεφάνης): Σουτζόγλου, Μανθόπουλος, Ρουγκάλας, Μολφέτας, Ασημακόπουλος, Τζελέπης (57΄ Λεγάτος), Παπαγεωργίου, Μούζος, Χριστόπουλος (88΄ Γκότσης), Τσάλτας (77΄ Τριανταφυλλόπουλος), Μούτσα

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε επίσης:
Επέστρεψε στις νίκες ο Διαγόρας… Επάνοδο στα νικηφόρα αποτελέσματα πραγματοποίησε…
Cresta Posts Box by CP